reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

O jaaaa Elifit, ale smieszna minka:) hehe taki stary malenki:) W ogole juz tak kumato te maluszki wygladaja, jakby mozna bylo z nimi juz konkretnie pogadac:D

reklama
mileczka Mareczek slicznie glowke trzyma :) moja nienawidzi na brzuszku lezec :( od razu wrzask i placz...
elifit swietna mina :)
kasiadz Antosia rosnie zdrowo :) podziwiam ze ci sie chce ja stroic - ja tylko w pajace moja ubieram, choc w szafie pelno sukieneczek....

A nam sie udalo zlapac usmiech :-)

Załączniki

• Anna smile colour.jpg
    Anna smile colour.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 63
miłeczka witamy w klubie łysolków/blondynów :). Jakie Marco ma już mądre spojrzenie.
elifit mina zabójcza. Mówi wszystko, ekspresja już na najwyższym poziomie.
kasiadz piękna strojnisia i cudny brytek :)
cytryna bomba zdjęcie mała wyglada jakby właśnie zeszła z rellercoastera :p

cytryna - my na codzień też sie nie stroimy, poprostu postanowiłyśmy sukienkę przymierzyć i przy okazji fotke zrobiłam:). Piękny uśmiech Ani. Mi też ciężko złapać uśmiech, ale ważne że jest i tak rozwesela :)
mileczka - no może troche mama ściemnia :)

Nikitka
- tak kociak coraz odważniej podchodzi do młodej :)

reklama
Do góry