reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
pryzybela - twoj maly super wyglada w kostiumie :) a Kaya jakie ma wlosy!!!! WOW :-)
Mariolciaaa - sliczne malenstwo :)
monysia - piekne twoje coreczki sa :) Paulinka slicznie wygladala na chrzcie.

Mi sie tez do pracy nie chce wracac, a musze bo inaczej finansowo ciezko bedzie :-( ale na caly etat raczej nie wroce... nie wyobrazam sobie mala zostawiac w zlobku codziennie na 9 godzin :no:

Ja 3 marca wracam na staż do szpitala...oczywiście charytatywnie :wściekła/y: Ale zostały mi 3 miesiące stażu i obrona :) Musze odbębnć. Najgorsze, że musze mieć wszystkie godz zaliczone. A jak mi sie mały rozchoruje to ciekawe co zrobie... Przecież nie zostawie dziecka chorego i nie pójde do roboty :eek::eek::eek: A jak nie pójde to bede musiała odrobić co do godziny i wtedy już mnie w ogóle w domu nie bedzie :-(

Skończyliśmy 2 miesiące :)
IMG_8868.jpgIMG_8848.jpgIMG_8846.jpg

dziewczyny to z kim wy dzieci zostawiacie że możecie do pracy wrócić?
bo ja mam o tyle źle że nie mam własnie nikogo do opieki, pozostaje mi płatna opiekunka lub żłobek.

mileczka
dużo chłopiec już, słodziutki !:)

moja tośka do żłobka idzie :( ale chcemy jak najdłużej ja w domu przetrzymać. ja mam macierzyński do 2 kwietnia, a potem urlop, tacierzyński, urlop teściowej, moja mama... zobaczymy do kiedy się uda, ale żłobek już załatwiony, wstępnie od maja

reklama
Do góry