reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama

jaki slodziak usmiechniety :)))

Justyś co za uśmiech :-D świetny jest :tak:

a oto Słodziak Malutkiej

Zobacz załącznik 395479
zdjęcie z wczoraj

cudny klusek :))

297653_117183611723028_100002941701419_110755_88363073_n.jpg

Dzisiaj juz troszke mniej pomarszczona moja malutka Gwiazdeczka

slodziutka jest :) a jaka ma karnacje ciemna ;))

sliczne macie dzieciaki kochane:)sama radosc i sczescie:)jak sie paytrzy:)
Zobacz załącznik 395601Zobacz załącznik 395602Zobacz załącznik 395603
i ja sie pochwale:)
Blanusia..to zdjecie w foteliku zrobione jest w dzien wyjscia ze szpitala..a te juz w domku..teraz na dniach:)

sliczna corunia :) i jakie wloski ma super !!

sliczne te wasze bobasy :) az sie wzruszylam hehe

Jejciu jakie cudownosci!
Karolina, Stella to prawdziwa ksiezniczka co?:) Ja zasadniczo nigdy nie bylam zwolenniczka rozu, ale jak mi sie cora urodzila, to glownie w tym kolorze jej rzeczy kupowalam, bo najfajniej wygladala:D Przecudnie mala wyglada:)
Anitka, ale kudlatka z Blaneczki - sliczna!:) Moja podobnie sie urodzila i nie powycieraly jej sie te wlosiska,za to rosly na potege i jako malutka dziewczynka miala calkiem pokazne wlosiska:)
Malutka, jaki Filipek kochaniutki... Na takiego drobinka mi wyglada;)

reklama
Do góry