reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
Atram bossskie Supermeny :-)

a tu Wiktora rrrrrr i nerw na grzechotke :-p

[video=youtube;qN9rNZOBuIE]http://www.youtube.com/watch?v=qN9rNZOBuIE&feature=youtu.be[/video]

z tego wszystkiego zapomniał przełknąć śline i musiał odkaszlnąć :sorry:

I na Walentynki :happy:
walentynki.jpg

Ostatnia edycja:
Misia-A jejku przecudowny jest! aż mi się gęba cieszy :D moja jeszcze rrrr nie wymawia

a to nasze zdjęcie wczorajsze :)
tak czekam na kąpiel ;D

Załączniki

• ola 061.jpg
    ola 061.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
anek - fajne zdjęcie małych komputerowców :-D

trojanka - ależ ty młodziutka :-)

Misia
- zdjęcie z serduszkiem cudne :-)

Atram - podoba mi się bardzo zdjęcie super Taty z super Synem :tak::-D

Kingolinka - młody to skóra zdarta z Taty :-)

Ania
- Ola śliczna :-)

kingolinka omg ale on jest wielgachny. Nie ma się co dziwić, że ma wysoką wagę jest po prostu długi i jak dla mnie ta waga jest uzasadniona i zupełnie się nią nie przejmuj. Dla porównania wkleję dzisiaj zdjęcie Marysi :) jej girki jeszcze nie wystają z fotelika.

atram super zdjęcie, super mamusia
trojanka to fakt wyglądasz jak nastolatka nic tylko pozazdrościć.

misia rozwalił mnie ten filmik rrrrrrrrrrrrrrr.....
19ania jaka damulka założyła nogę na nogę :).

reklama
Monysia - widać, że starsza podobna do Ciebie a młodsza do Taty :tak: obie śliczne :-D

Jagmar - śliczne ma włoski :-)

moja to ma dwa włosy na krzyż ;-)

Do góry