reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Dziękujemy dziewczyny!
Maja śliczniutko się uśmiecha!!!
A Dorianek to bardzo duży chłopczyk!!!

A co do butkow to tylko w pierwszy dzień mu ciężko było ale teraz już jest ok i ciepło w nóżki ma więc polecam fajowe!

Ostatnia edycja:
reklama
:-) no Jagoda tez duza dziewczynka! A jaka sliczna buzie ma :-) No i wloski!
MALINKA2109-Tomus ma powalajace spojrzenie:-)
Tassk dawno mnie tu nie bylo.... i matko swieta, ale te wasze dzieciaczki urosly!:szok:
A dla mnie Dorianek to taki malutki sie wydaje;-)

witam..maja jaka slicznotka i grzyweczke ma scieta jak derya..moja miala juz grzywke do brody i tez jej opcielm bo sciagala gumki spinki i wszystko mkiala wloski w buzi ochach i nosku ale juz nie ma loka..

mama berlin fajnie tak wakacyjnie,darianek fajny chlopoczyk..a ty mieszkasz na stale w berinie?

DSC02314.jpgDSC02312.jpgDSC02309.jpgDSC02311.jpgDSC02315.jpgDSC02308.jpgto i ja pochwale sie dercia dzien przed obcieciem grzywki:tak:;-) i z obcieta grzywka..:tak:;-)DSC02301.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No tak sie trafilo, ze maz urodzony w polsce ale wychowany w niemczech :-)
..on od 25 lat tutaj, a ja dopiero od 3 lat. Tak na stale, bo inaczej nie idzie;-)
A oto nasz dzisiejszy spacer..
CIMG3873.jpg
kwasna mina bo pod slonce:-D;-)

kiki hehe ta mala jest boska sliczna ma buzke i oczka taaakie brazowiutkie, a jak wystojona ;-) w tym rozowym komplecie z bolerkiem to hehe extra!!! :-):-):-) laseczka wszystkich "chlopow" w piaskownicy zakreci:-D:-D:-D

reklama
Do góry