reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Dziewczyny, dzięki, kochane jesteście:) Dla Franka i Natki to było wreszcie 11 dni jako-takiej-normalności. najważniejsze, że byli wreszcie razem. Dlatego też tak chciałabym żebyśmy wskoczyli na kolejny turnus rehabilitacyjny z listy rezerwowej na 8.08. Mogłabym znowu pojechać z Natą.
Zobaczcie Nata i Franek to zupełnie 2 inne typy urody - Nata to cały tata a Franula to synuś mamusi:) Blondasek:) Tez tak macie u siebie?

U mnie nie wiadomo właściwie, kto do kogo podobny, ale tak na pierwszy rzut oka to dzieci bardziej do mnie niż do tatusia - blond włoski i jasna cera :-). Mój natomiast ciemnowłosy i łatwo opalajacy się. Ale z minek to jednak czysty tatuś :tak:

A to mój Julek dzisiaj:
DSC_0191.jpg
pencil.png

I moja Księżniczka-Weroniczka:
DSC_0167.jpg

Sama nie wiem czy do siebie podobni...??:confused:

Załączniki

• DSC_0187.jpg
    DSC_0187.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
śliczny Franio, i ma kochana siostrę, i taki na każdym zdjęciu pozytywnie uśmiechnięty!
Vusia, Julian wyrusł na przystojnego chłopca, a co do podobieństwa, to ciężko powiedzieć po tych fotkach.

reklama
jakie te dzieciaczki kochane:tak::-D:-D:-D
tylko Wasze takie fajne pulpety...a moj dlugi chudzielec:dry::-D:-D:-D
a Franio jest tak kochany... ma przepiekny usmiech... a relacja z siostra jak u mnie:-D:-D:-D

Do góry