reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Efe, dobre, faktycznie jak truskawkowe ciastko, nie słyszałam o tej bajce wcześniej :) fajne są te butki co pokazujesz, no i cena atrakcyjna; jak Ninka będzie chodzić, pewnie skorzystam z tej stronki :)

nie wiem co się robi z tymi moimi linkami, już drugi raz wklejam i nie działają, a kiedyś nie było problemów; teraz faktycznie nic nie widać:baffled:

A u mnie linki od andarilel dalej nie działają.

mi nie działają:(((
ale ja robiłam kopiuj wklej:)
Truskawkowe ciastko! Przypomniało mi się!

Efe,Gabi slodziutka...a buciki mam podobne i tez za 19 zl:tak:;-)
Ja tez Ninki nie widze....:-(
Zylcia,sliczna mala plazowiczka:tak::happy:

naprawiłam,teraz napewno widać
tam było źle w kilku miejscach,ale teraz powinno być OK,sprawdzałam

Piwonia na prezydenta!:-) dziękuję i przepraszam za zamieszanie, nie wiem dlaczego tak się sypią te linki... wszystko przez fotosika, który sobie limit wprowadził i juz nic dodać nie mogę:/

Jesu jakie dziewczynki przesłodkie są !!! i na plazy i w sukienusi i w tych truskawkowo jabłkowych kreacjach to mnie powalają!!!
no nic - nie dość że warkocza sobie nie zaplote to i truskawki tylko na talerzu dla mnie....a tak mi się te motywy owocowe podobają:)

reklama
jeśli chodzi o nasz w truskawki, to kupiłam jakieś 3 tyg. temu w 5-10-15 za niecałe 20 pln; były jeszcze w kolorowe serduszka, też się nie oparłam:) sprawdzają się świetnie w dużym słońcu, bo dzięki szerokiemu rondu twarzyczka jest zacieniona i się dziecko nie krzywi i nie wykręca; no i mają sznureczki, więc trudno z lepetyny zdjąć:)

Do góry