reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Oliwia przesłodka!
Adaś mała drobinka ale za to jakie uzębienie! Niektóre roczniaki takiego nie mają! Chyba ma najwiecej ząbków z sierpniowych maluszków, co?
Alusia ślicznie stoi. I widzę, że lubi oglądać swiat przez okno niczym moja Zosia :-)
Mikuś super! I podziwiam mamę za odwagę z tym drzewem :-)

a to Zosia dzisiaj

a tak stoję

a tak pokazuję język (delikatnie bo troche się zawstydziłam) :-)

reklama
O wow a kiedy adaś tak wyrósł, ale przystojniak!
Alusia też gwiazdka niezła, ślicznie stoi.
Zosia słodycz wielka,
wszystkie sierpniowe maluszki rozbrajające.
Może wkleję i swoja gwiazdę juz dawno nas nie było.

Łooo la Boga jakie piękne dzieciaki!

Alusia pięknie świat ogląda:)

Zosia to normalnie rozwala uśmiechem! O staniu już nie wspomnę!

Miranda dawaj mi tu Jagodę, bo się stęskniłam!

Adaś jak zawsze uroczy i te jego oczka. No i ząbki pierwsza klasa :-).
Alicji prawie nie poznałam. Kiedy ona tak wyrosła? Śliczna panienka i ładnie stoi. Nie ma jak oglądanie widoczków :-).
Mikuś bardzo odważny :-)
Zosia jak zawsze ładnie pozuje :-)

Piękności nasze:)
Adaś strasznie spoważnial - zdecydowanie za rzadko go widzimy naszego przystojniaka!!!
a Miki niesamowicie na tym drzewie i zza trawy też!!!

to może i ja coś wrzucę - na placu zabaw i spacerek w mei tai

Załączniki

• SDC14381.jpg
    SDC14381.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie-0039.jpg
    Zdjęcie-0039.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 50
Więc nasze fotki.
Klasyczna mina Jagody plus nasz mały DJ Dzagoda.

Załączniki

• DSCF6449.jpg
    DSCF6449.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF6548.jpg
    DSCF6548.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF6453.jpg
    DSCF6453.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry