reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Oglądałam dzisiaj nasze bobaski na stronce Deli jak jeszcze były maluśkie - zaraz po urodzeniu - urocze były - i juz wtedy miały swoje indywidualne cechy na buźkach;)

Ale chciałam Was prosić o coś - myślałam żeby zrobić sobie prezentacje ze zdjęc Ali - mozna zrobic np. w łatwym programie PhotoScape. Chce zebrać wszystkie fotki i puścić na tle jakiejś fajnej muzyczki - ale nie mam pomysłu jakiej????? "Tyci, tyci mała" to fajna piosneczka ale chyba lepiej pasuje do takich szkrabów co już dreptają...

Macie jakiś pomysł na muzykę?jak Wam cos przyjdzie na myśl to piszcie - dzieki sliczne;)

Mam nadz. że jakoś znajdę na to czas i ogarne te wszystkie fotki:))

reklama
może Bebe Lilly - ty jesteś moim skarbem moje dzieciaki bardzo lubią jej piosenki
wklejam link bo nie wiem czy każdy ją zna
[video=youtube;AzvxFSA-QSA]http://www.youtube.com/watch?v=AzvxFSA-QSA[/video]
albo to
[video=youtube;astISOttCQ0]http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=fvw[/video]

Ostatnia edycja:
Ale slicznosci mamy na sierpniu,a jakie juz dorosle te nasze pociechy....
a tu moja Kropisko:
na jednym wlasnie tak zasypia mi w lozeczku,w roznych pozycjach...hi,hi...byle nie na swoim miejscu

Załączniki

• P1020182.jpg
    P1020182.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 33
  • P1020162.jpg
    P1020162.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 43
Aha myślałam, ze już może sam troszke biega bo ma takie fajne "dorosłe" buty :-)
I nie mów mi, że jest klocek bo waży 9,5 kg! bo moja Zofia jak miała 6 miesięcy to ważyła 9 :-)

oto dzieciaczki do kolażu

to juz chyba wszystkie dzieciaczki:))i takie w orginalnym rozmiarze tez dostanie każda,której dzieciątko sie tutaj znajduje plus inne kolaże

jak jeszcze kogoś brakuje piszcie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry