reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Piwonia artystycznie - bardzo fajnie:)
Anitek - silny i jaki przystojny w dodatku!!!
a tu mała zagadka dla spostrzegawczych - co robi Bartek?

reklama
ale wtopa...

wy tu posłatyście artystyczne fotki do kolazu - dziewuszki w opaseczkach, kapelusikach... a ja posłałam Piwonii fotke Moniki w śliniaku i z upapraną paszczą..

Piwonia!!! czekaj! moje dziecie też umie byc czyste!!! zaraz śle poprawną fotke ;-)

ale wtopa...

wy tu posłatyście artystyczne fotki do kolazu - dziewuszki w opaseczkach, kapelusikach... a ja posłałam Piwonii fotke Moniki w śliniaku i z upapraną paszczą..

Piwonia!!! czekaj! moje dziecie też umie byc czyste!!! zaraz śle poprawną fotke ;-)

spoko spoko,to wersja próbna nie do pobrania
bedzie inny i czekam nadal na fotki
a Bartek super,czeka na kąpiel i siku robi

Panny Moni dawno tu nie było :-)

Załączniki

• DSC_1262..jpg
    DSC_1262..jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_1296..jpg
    DSC_1296..jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 38
ale wtopa...

Moje tez nie najlepsze...wybrane na szybcika,a tez czytam,ze mamusie to specjalnie do fryzjera ida by fotke do kolazu strzelic...;-) ale ponoc najlepsze sa takie zdjecia niepozowane,nieplanowane...;-)

rubi Moniczka jest śliczna
Jola jak chcesz zawsze możesz jeszcze fotke podesłać,bo jeszcze sie nie wzięłam za kolaz,dopiero po świetach bede robiła wiec nawet w świeta mozna pocykac fajne fotki

reklama
Aneczka Jula jest ładnie wygimnastykowana a to świadczy,ze jest raczej bardzo żywa w tym łóżeczku,a myślałam,ze moja to aparatka
niezła z niej gąsieniczka

Do góry