reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

jpg.gif
DSC02018.jpg (16,7 KB)
jpg.gif
DSC02016.jpg (23,8 KB)

moja mala pielegniareczka z bracmi..
jpg.gif
DSC02020.jpg (20,1 KB)
jpg.gif
DSC02021.jpg (30,6 KB)

jpg.gif
DSC02023.jpg (25,9 KB)
jpg.gif
DSC02024.jpg (22,9 KB)
foteczka z dnia dzisiejszego..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja też uwielbiam tu wchodzić:-D
Zosia - jaka duża śliczna panna (super siedzi!) i ja też mam co rano problem żeby poskładać łóżko:-D:-D
Piotruś słodziak, a z tymi uśmieszkami to mi mojego Jasia przypomina:tak:
Karolcia bomba, kapelusik ma naprawdę świetny, też mam takie po Juli ale raczej Jasiowi nie będę zakładać:-D
A Deyra jako pielęgniarka świetna:-D:-D:-D:-D Uśmiałam się:tak:
I widzę, że bardzo lubi kąpiel z rodzeństwem, ja też już moje bąki myję razem:tak:

EDIT: A i na kolejnych fotkach widzę że Deyra urodę ma po mamie :-)

Uwielbiam ten watek:tak:
Oliwka jak zawsze slodka a mamusia laska:tak:
Zosia ma niesamowite oczka! Piekny kolor:tak:
Piotrus gangsta na pierwszej focie:-D
Kropeczka wyglada przeuroczo w tej czapeczce:tak:

super zdjęcia ;-) śliczne są nasze dzieci :-)

Zosia za kratkami :-p

Załączniki

• 20100222651.jpg
    20100222651.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 49
nadrobiłam nareszcie zaległości i pooglądąłam przesliczne dzieciaczki!

Oli jak zawsze słodka! Fajnie wygląda ten kontrast twoich ciemnych włosów deli i jasnej główki Oliwki :-)

Zosia śłodziutka, sliczne ma oczka i jak już ładnie siedzi :tak:

Piotruś to juz duzy kawaler, ma takie wesołe spojrzenie, utonąc można!

Kropeczka ślicznie wygląda w bieli :-), mamusia ślicznie wystroiła panienke :-):-)

Derya rzeczywiście urode ma nieprzeciętną

Aneczka to ile ty masz tych poziomów w łóżeczku?? Czy sami jakoś dorabialiście??

bardzo wysoki ten poziom ja podobny mam ale pierwszy i wczoraj na drugi wzięliśmy tylko że trzeci mam bardzo nisko. no i twoja duża dziewczynka:)
on nie jest wysoki... tzn tak mi się wydaje :-) nie wiem jak inne łóżka maja ale ten mi się wydaje że tak powiem głęboki :-p bo muszę się bardzo schylać do Zosi już... Zośka jest po prostu dużą kobitą :-D

reklama
Do góry