reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Deyra mała słodka dziewczyneczka, a Gabryś przystojniak i jaką ma frajdę ze stópek :-)

Ślicznie dziękuje

reklama
o jakie ja zaleglosci mialam na tym watku, a tu takie piekne buziolki!
nadrobilam z Adasiem smarkajacym mi na reke :tak:
Derya jaka ty swietna czarnulka jestes, wiem ze juz zaklepana jestes dla Adrianka i Bastianka a szkoda:tak:
Izabela- na tym jednym zdjeciu co widze to bardzo do Ciebie Maja jest podobna, co za spojrzenie:tak:
super zdjecie ma Marysia z zabalkami, mnie sie Adasiowych nie udalo zlapac jeszcze
No Oliwii sesja sie juz nie raz zachwycalam
i Marcelinkiem
Magda- fajny tez twoj synus - taki usmiechniety
i wogole wszystkie fotki super, az serce miekknie:-D

o jakie ja zaleglosci mialam na tym watku, a tu takie piekne buziolki!
nadrobilam z Adasiem smarkajacym mi na reke :tak:
Derya jaka ty swietna czarnulka jestes, wiem ze juz zaklepana jestes dla Adrianka i Bastianka a szkoda:tak:
Izabela- na tym jednym zdjeciu co widze to bardzo do Ciebie Maja jest podobna, co za spojrzenie:tak:
super zdjecie ma Marysia z zabalkami, mnie sie Adasiowych nie udalo zlapac jeszcze
No Oliwii sesja sie juz nie raz zachwycalam
i Marcelinkiem
Magda- fajny tez twoj synus - taki usmiechniety
i wogole wszystkie fotki super, az serce miekknie:-D
To ja bym mogła to samo napisać! tylko zamiast zasmarkanego Adasia mam zakaszlonego Antka (teraz juz spi ale z doskoku oglądałam w miedzy czasie z Młodym na rekach :-D

Oliwka śliczna i słodka :-) Gabryś super facet :tak:
A to Zosia :-)
1. Zmęczona odpoczywam sobie ;-)
2. Na brzuszku fajnie jest :-)
3. Sobie siedzę i się nie położę!! :-p (i nasze niepościelone łóżko :sorry:)
4. Zmieszczę całą tą zabawkę do buzi - zobaczysz mama! ;-)

Załączniki

• 20100218611.jpg
    20100218611.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 52
  • 20100218608.jpg
    20100218608.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 20100211556.jpg
    20100211556.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 20100211561.jpg
    20100211561.jpg