reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Oleńka ja widze poprzednie zdjecia nie wiem co xle zrobiłam :( spróbuje jeszcze raz :)

moja Kali :)
24fff20002d4b497med.jpg

reklama
Marcel widać że fajny chłopak, ślicznie sie uśmiecha :tak:
Kalinka śliczna, i pięknie siedzi sama :-)
Vusia - Juleczek to mały przystojniak:tak:. To masz profesjonalne zdjęcia?
Magda12345, dziekuję :-). Zdjęcia robię sama, jak tylko chce mi się rozkładać sprzęt :-)

Zdjecie Kalinki rewelka...patrze na date zdjecia aby zobaczyc jak dlugo ma juz zabki a tam 01.12.2010...To u Was zaraz gwiazdka:) Zazdroszcze Wam:)

reklama
Zdjecie Kalinki rewelka...patrze na date zdjecia aby zobaczyc jak dlugo ma juz zabki a tam 01.12.2010...To u Was zaraz gwiazdka:) Zazdroszcze Wam:)

:) daty niewyraźne a dokładnie 02.11.2010 i 02.12.2010 miesiąc mam jako pierwszy ustawiony i w sumie zastanawiam się dlaczego... a ząbki dokładnie miesiac mają bo znalezione 12 stycznia :)
dziękujemy za miłe słowa :)

Do góry