reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

reklama
Ależ Wy wszystkie jesteście szczupłe pomimo ciąży, a brzuszki takie zgrabne :tak:
Pora pokazac i mój. :zawstydzona/y: Tak na leniuszka siedząc w piżamie przed lapkiem pstryknęłam foto minutę temu :-D 34 tydzień

34t.jpg

Załączniki

• 34t.jpg
    34t.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 54
Super brzuszki :tak:
Tylko_chwilka- No ja to jestem miss :-D moj brzuch sie nie miesci juz w niczym bluzki za krotkie ,a spodnie za male :-D .Moje 20 kg plus bede sada spuszczac po ciazy :-D:-D

Kinga- głowa do góry będziemy się wspierac w zrzucaniu kg.
Ja mam +18kg z okresu leczenia i +6 z ciąży, więc też sporoooo do zrzucenia. Już na wadze widzę 94kg :szok::angry::wściekła/y: Ciąża to chyba jedyny okres w życiu kiedy bogu dziekuję za swój wzrost hahahaha

Gosia- piękne zdjęcia! Wspaniała pamiatka :tak:

reklama
ja się zmierzyłam w brzuchu i mam 110cm:szok: ale nigdy nie mierzyłam więc nie mam porównania,na wagę też nie wchodzę jak nie muszę,ale ostatnio R. się ważył (waży się chyba codziennie) więc i ja wlazłam sprawdzić czy go już dogoniłam:baffled: i tak R. 78,9 i ja 78,9 mój komentarz "widzisz,jesteśmy dla siebie stworzeni":-D no i minęło 3 dni i powtórka R. 79,7 i ja 79,7 (masakra) i komentarz R. "J.Ty mnie naśladujesz:crazy:"

Do góry