reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Ej no, ja się tak nie bawię, ja też chcę mieć taki malutki i zgrabniutki brzuszek jak wy dziewczyny:-)
Eklerka taki rozmiar to ja miałam w 5 mies.
Kasienka ale fajowy pępuszek

reklama
chciałam zrobić foto do tego działu ale jak zobaczyłam jaka jestem spasiona to zmieniłam zdanie. Zieram podpisy pod petycją żeby osoby za dobrze wyglądające w ciąży nie mogły wstawiać zdjęć !! :)

10032013044.jpg proszę bardzo chudzielce, oto prawie 80 kg mnie :D plus łapska jak pnie drzew, a gębę musiałam wyciąć bo to by już było trochę za dużo jak na jeden raz haha koniec 30 tygodnia O_O

Załączniki

• 10032013044.jpg
    10032013044.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 60
Ej sembo wiedziałam, że przesadzasz:-) Brzuszek zgrabny, kuleczka jak się patrzy. Mój się rozlał na boki i wyglądam jak szafa 4:baffled:. Fotki wrzucę jak mąż z delegacji wróci bo podpierniczył mi aparat:dry:

co ja bym dała żeby wyglądać w ciąży tak jak Victoria Beckham, jak to babsko robi że cokolwiek ubierze na siebie wygląda bosko? o_O

sembo nie przesadzaj, Victoria wygląda jak szkielet :/ I do tego ta jej wiecznie oschła mina, pewnie głodna chodzi i dlatego :) Nie martw się ja też ważę 80kg a teraz to już pewnie ponad.

reklama
Do góry