reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

reklama
Hahaha ok sory citrus xD
Dla mnie to i tak spory mam brzuszek
Taki miałam do porodu z Michałem jak znajdę zdjęcie to wstawie wam dla porównania.

O teraz zauważyłam ze suta mi widać na tym zdjęciu hehehe. Po domu zawsze chodzę bez stanika bo już wszystkie mnie uwieraja

Ostatnia edycja:
rany ja ja bym chciala miec taka malizne.. funkcjonowac normalnie mozna przy takim brzuszku:-(

Nooo coś ty.. tak sie tylko wydaje. Mi jest tak masakrycznie już cięzko że mam dosyć tej ciąży. Cięzko mi buty i skarpetki zalożyć... ciężko mi się schylić by dziecko ubrać do przedszkola czy na spacer a przy tym ile się omecze to hoooo pot ze mnie leci..:D Najchetniej to bym leżała, spała i nic przez caly dzien nie robiła. Mała jest schowana pod rzebrami i uciska mi na wszytko że aż boli...może wydaje się w środku jest mała ale tak samo było z Michałem wszyscy mi mowili ze urodze malizne a dziecko urodziło się z wagą 4 kg. Z tą może byc podobnie (oby nieeeeeee) :))

reklama
Eklerka ale wiesz zawsze lepiej miec mniejszy brzuch niz taki jak ja balon.Moje dziecko tez sie urodzilo z waga ponad 4 kg i sadzac po wymiarach mojego brzucha teraz tez bedzie duzy chlopak(podobno kolejne dzieci sa wieksze) i az sie boje jak ja dam rade urodzic:baffled:

Do góry