reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Widać widać ;-) Co do kształtu, to jestem mocno zadowolona, bo się nie rozlewa na boki :-p

reklama
Citrus jakie rozstepy:szok:to ty chyba rozstepow nie widzialas:-) ja na biodrach mam takie 2cm szerokosciowo ze palca moge wlozyc o brzuchu juz nie wspomne az patrzec na siebie nie moge.a ty masz sliczny brzuszek;-)

citrus powinnaś zobaczyć moje rozstępy na dole pleców i na pośladkach po schudnięciu 30kg a potem po ich nabraniu spowrotem...:baffled:

Piżamka w panterkę :-D Moje roztępy po bokach brzucha mają po kilkanaście cm długości. Wszystkie już wyblakły, ale pod światło błyszczą. Może i lepiej, że ich nie widzicie na zdjęciach :-D

moje rozstępy są po pierwszej ciąży i teraz doszły kolejne,na około pępka mam słoneczko:szok: ale na szczęście tylko na brzuchu,który i tak zawsze mam "ciążowy" więc raczej go nie odsłaniam

citrus pięknie! :)))) mega kształtny brzucholek!

a to my dziś 25t0d:)

2013-02-07 14.13.49.jpg2013-02-08 18.47.26.jpg

reklama
Do góry