reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

reklama
MARCIOSZ, jestem w takim samym szoku jak Aska i jak Aska juz wyjdzie ze swojego to moze i mi przejdzie:-D gdzie Ty tam chowasz tego Mikolka:szok:

EWELINKA, slicznie, okraglutko i slicznie!

ewelinko wow!!4kg! a kazde kolejne podobno wieksze;-) hehehe ... :-) a Twoj brzuszek-fajna taka pilka:-)

Maz mi dzisiaj sypnal komplementem:ale Ty duuuza jestes.... ...faceci...
wrrr...

Noelle a ja takie malenstwo 150cm wzrostu:-Ddobrze ze syn po tatusiu ma wzrost bo w wieku 6 lat juz ma 130cm:-D:-D:-D:-D jeszcze z rok i bedzie taki jak ja:szok:az strach pomyslec ile teraz bedzie synus wazyl:zawstydzona/y:

ewelinka to ty kruszynka jestes!!ja mam cale 7 cm wiecej od ciebie!!!;-) hehehe... to my talie male kobitki jestssmy.A ostatnio ile maly wazyl???

Noelle hehe male jest piekne:)choc ja po porodzie do tych z malym wzrostem tylko nalezalam bo dodatkowe kg niestety mi zostaly i ciezko bylo sie ich pozbyc:-(a maly ile wazyl to nie mam pojecia bo mam ginekologa z tych co nie chca wazyc wogole,ale mysle ze w moim przypadku przed porodem mi tego baka mojego zwazy cobym dala rade urodzic:-)

WoW Dziewczyny piękne brzuszki:) Jestem pod wrażeniem jednej i drugiej, aż trudno uwierzyć że obydwie jesteście na podobnym etapie ciąży :)

reklama
Do góry