reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Spoko laski, ja przez tydzień przytyłam 0,4kg. W takim tempie skończę z 90kg ale trudno. Tyję na razie tylko w brzuchu, więc nie panikuję.

reklama
Mi się (na szczęście) wyczerpały baterie w wadze i nie mam się jak zważyć:happy2: Ale we wtorek idę do lekarza i chcąc nie chcąc się dowiem:no: i coś czuję, że mi trochę przybyło, bo apetyt coraz większy i to na czekolade najbardziej:zawstydzona/y:

kolorowa ja dzięki tym bateriom nie ważyłam się ponad rok i jak na początku ciąży zobaczyłam 8 kilo więcej niż ostatnio to myślałam że sobie odetnę nożem...Ale jakoś się z tym pogodziłam, po ciąży się za siebie wezmę.

ja sie nie waze, a S ma zabronione przynosic wage do domu, jeszcze nie rozpakowana w garazu stoi..
ale czeka mnie to w poniedzialek i pewnie sie nie wywine..:eek:

jak to Kaja napisała, nudą zapodaje więc postanowił ożywić galerię i czekam na resztę fotek, bo coś dawno nikt się nie chwalił swoimi domkami :)

ja&nadia z dziś czyli 25t2dc

Załączniki

• 100_7846.jpg
    100_7846.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_7847.jpg
    100_7847.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 63
Wikki No w końcu ktos z mniejszym brzuszkiem od mojego:-D Kto by powiedział ,że ty w 6 miesiacu ciązy!! Wygladasz cudownie!!!:*Zgrabniutko tak ,że tylko pozazdroscic!

haha dziękuję :) faktycznie każdy się dziwi, że to już 6 miesiąc, mi w sumie wygodnie, bo mogę w miarę normalnie funkcjonować.
Noelle wrzuć swój dawno się nie pokazywałaś :)

reklama
Do góry