reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Dziękujemy ;) niestety uda oberwały pierwsze, pozniekształcały się, nie dość że rozstępy od kolana do tyłka mam to jeszcze jakby celulit tylko taki gruby mi sie porobił ;/

reklama
sembo a stosowalas cos przeciwko rozstepom?czy nie? Bo ja sie smaruje i nie wiem czy ma to wiekszy sens i czy faktycznie dziala:dry:

ja odkąd test ciążowy wyszedł pozytywny co wieczór smaruje sie oliwką J&J a od jakiegoś miesiąca mam też dwa balsamy przeciw rozstępom, jeden na brzuch a rdugi na uda i tyłek ... jak wieczorem się cała wysmaruje to musze stać 15 minut aż sie wchłonie inaczej sie przylepiam do pościeli haha

sembo hahaha ..no własnie to w calych tych zabiegach najgorsze,tez stoje i sie wchłaniam:-D Coz smarujmy sie,przynajmiej bedziemy wiedziec ze zrobilysmy co sie dalo:dry:

Ja chodze glownie w legginsach i tunikach - najwygodniej. Ale w swoje spodnie tez sie mieszcze, bo wszystkie biodrówki, tylko jak siedze to musze rozpinac;) Chce kupic dzinsy ciazowe ale czekam jeszcze, bo nie wiem czy w tylku nie przytyje i szkoda by je bylo potem na bok odkladac:dry:

bbnazwa.jpgnazwa.jpg

I ja się pochwalę :)

reklama
Do góry