reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

noirel, ale masz fajną piłkę:-) ale już chyba ci się opuścił ten brzuszek:tak:

nie wiem czy to pępowina, ale ja mam podobnie, tylko cały prawie brzuch w dość widocznych żyłach, bo ogólnie mam "cienką" skórę:happy2:

reklama
Noirel, to żyły, mnie też wywaliło.

Mój sie już raczej nie opusci, jutro o 9.00 idę rodzić :)

to jeszze mój dzisiejszy 37t6d

20130509_145954.jpg

Załączniki

• 20130509_145954.jpg
    20130509_145954.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 317
oj zaległości mam w tym wątku, ale już nadrabiam!
Sembo - brzuszek bardzo pokaźny :tak: a ty młodziutko wyglądasz :cool2:
kolorowa - taki okrąglaczek z twojego brzuszka :) i faktycznie jeszcze wysoko
chmruka - taki 3 lub 4 miesiąc ciąży ;-) spoko, spoko! zejdzie, tylko ciut dłużej to potrwa w Twoim przypadku.
noelle - schowaj się z tym zgrabnym brzuchem :p ja taki miałam 5 lat temu przed pierwszą ciążą i teraz to se mogę tylko pomarzyć :rofl2:
Aśka - jakbym patrzyła na swój brzunio :)
mavika- brzuszek wysoko... a ty wąziutka i szczuplutka jesteś :sorry:
noirel - ale niziutko :)
nanu - taki mały wyszedł na zdjęciu i bardzo zgrabny :-)

reklama
Do góry