reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Kasienka no właśnie mój cyc jest taki jak przed ciążą, tylko sutki mi się rozjechały... dziwne to takie O_O
eklerkaa to jest akurat NewLands Corner na Surrey Hills jakieś 2-3 km na południe od Guildford, fajna miejscówka żeby pojechać na spacerek :) widoczki ładne bardzo.

reklama
DSC00726.jpgtydzień po cc, 5 kg na + i 18 cm w pasie za dużo :szok:

Załączniki

• DSC00726.jpg
    DSC00726.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 140
Chmurka - spokojnie, zrzucisz niedlugo;) A miesiac to wcale nie tak duzo... Mi bedzie musialo po porodzie z bioder spasc bo inaczej w zadne spodnie nie wejde:-( Chociaz nie przytylam duzo. Ale wikszosc spodni z przed ciazy mam w rozmiarze S...

Kasienkadg z bioder samo zejdzie, kości wrócą na swoje miejsce i tyle :tak:no a brzuszek będzie chwilę schodził, zwłaszcza po cc, mięśni brak a te co były to rozerwane więc brzuch nie ma się do czego zejść (taka moja teoria)

Brzuch.jpgnie da sie odwrocic:-/ to moj brzuch z profilu 7 dni po cc. zrzucone 6kg zostalo 2,5 kg

Załączniki

• Brzuch.jpg
    Brzuch.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 130
Noelle, jeśli ty masz jeszcze do zrzucenia 2,5 kg to ja myślę że powinnaś sobie lustro zmienić !!! :szok:

reklama
Do góry