reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Pat&Mom pocieszyłaś mnie :tak: Koleżanka wczoraj mi mówiła że jej w ciązy brzuch wyskoczył dopiero w 7 miesiącu. Lekarz zalecił mi również dużo jeść bo od pierwszej wizyty z 47.2 schudłam do 46,00. Już nie wiem co mam jeść żeby na tej wadze wyskoczyło więcej niż zawsze :-(
A to my z dzisiejszego poranka;
16 tydzień 1 dzień - poranek.jpg
Wieczorem jest fajniejszy :-)

Załączniki

• 16 tydzień 1 dzień - poranek.jpg
    16 tydzień 1 dzień - poranek.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 89
Fantastyczne brzuszki:)

CzekamyNaIgorka - ja tam widzę u Ciebie co prawda mały ale ciążowy brzuszek:)) Ty należysz do wagi piórkowej, więc nie ma czego od brzuszka jeszcze wymagać:))

A ja wyglądam tak, jakbym się opiła piwa i objadła golonki hehe:)) W pracy trochę się patrzą na ten brzuch, ale nikt o nic nie pyta:)) Bo taka wielkosc że dla innych nie wiadomo , czy przesadziłam z jedzeniem czy to ciąża:)

reklama
Makao rzeczywiście osłodżdżownica wymiata na całego, też miałam jakieś dziwne wyobrażenia a to jest cudne :) tym bardziej jakie wspomnienia :)
Ayran coraz większy :))))) fajniutki
Straciatella duży brzusio a Ty taka chudzinka pewnie kręgosłup Cię już boli...ale fajniutki :)))))) tylko się cieszyć :) a cycusie wymiatają :-p
zosiasamosia ładny powoli się kształtuje :)
CzekamyNaIgorka noooo wagę to masz malutką ale brzusio ładnie wydęty :*
Karoli4 no to Ty wygrałaś ze wszystkimi chudzino :))))) ale powoli wyskoczą jeszcze się nacieszycie :)
MonikaZgierz widać widać kształtuje się powolutku :)
Ach znowu się napatrzyłam :)))))))))))))))) piękne maluszki nam rosną :)

Do góry