reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Zobacz załącznik 593949a to moj brzucho z dzisiaj masakra czuje sie jak slon a gdzie tam koniec

zgrabna babeczka z Ciebie, brzusio przeuroczy:)

no u Ciebie też widać:)))

a to ja z dzisiaj - troche zaslonieta :)
Zobacz załącznik 593985

Ptysia, ale cuuuuuuuuuuuudny:)))))))))))))))))))) i jaką masz ładną podłogę:DDD ściana fioletowa? u mnie wszędzie w całym mieszkaniu różne odcienie szarości na ścianach, tylko młody ma na jednej ścianie tapetę z kosmosem a w kuchni jedna ściana pudrowy róż:))

podloga moze i ladna ale niepraktyczna - nigdy wiecej ciemnej - kazdy kurzyk widac + klaki szarego kota - masakrav:no:

scianas fioletowa tylko ta jedna - za telewizorem, reszta kosc sloniowa

Ptysia my teraz położyliśmy ciemne panele w kuchni i masz racje - masakra. Wszystko na nich widać :tak: W sumie mam jasne w pokoju i na nich każdy ślad widać

Ostatnia edycja:
ale piękne brzuszki :)
Ptysia już zaczyna robić bardziej profesjonalne sesje ciążowe ;) super to wyszło :)

my w salonie też mamy jedną ścianę fioletową, a resztę jasno szarą :) ale przed majem i tak szary chcemy zamienić na biały ;)

Witam :) Chciałam dzisiaj zrobić zdjęcie , myślałam że brzuszek się coś powiększył a jednak nie :-( Zatrzymał się na etapie 11 tygodnia. A najgorsze jest to że ciągle chudnę i nie wiem dlaczego. Jem, jem i jem a tu nic nie przybywa. :-(

reklama
podloga moze i ladna ale niepraktyczna - nigdy wiecej ciemnej - kazdy kurzyk widac + klaki szarego kota - masakrav:no:

scianas fioletowa tylko ta jedna - za telewizorem, reszta kosc sloniowa

Nie martw sie na moim jasnym gresie widać każdy włos kurz itp;d a meble ciemne, wiec tez codziennie trzeba przecierać. Nigdy wiecej takich kolorów, w domu wszystko będzie w kolorze drewna niejasnego/nieciemnego :D

Do góry