reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Zobacz załącznik 593949a to moj brzucho z dzisiaj masakra czuje sie jak slon a gdzie tam koniec

zgrabna babeczka z Ciebie, brzusio przeuroczy:)

no u Ciebie też widać:)))

a to ja z dzisiaj - troche zaslonieta :)
Zobacz załącznik 593985

Ptysia, ale cuuuuuuuuuuuudny:)))))))))))))))))))) i jaką masz ładną podłogę:DDD ściana fioletowa? u mnie wszędzie w całym mieszkaniu różne odcienie szarości na ścianach, tylko młody ma na jednej ścianie tapetę z kosmosem a w kuchni jedna ściana pudrowy róż:))

podloga moze i ladna ale niepraktyczna - nigdy wiecej ciemnej - kazdy kurzyk widac + klaki szarego kota - masakrav:no:

scianas fioletowa tylko ta jedna - za telewizorem, reszta kosc sloniowa

Ptysia my teraz położyliśmy ciemne panele w kuchni i masz racje - masakra. Wszystko na nich widać :tak: W sumie mam jasne w pokoju i na nich każdy ślad widać

Ostatnia edycja:
ale piękne brzuszki :)
Ptysia już zaczyna robić bardziej profesjonalne sesje ciążowe ;) super to wyszło :)

my w salonie też mamy jedną ścianę fioletową, a resztę jasno szarą :) ale przed majem i tak szary chcemy zamienić na biały ;)

Witam :) Chciałam dzisiaj zrobić zdjęcie , myślałam że brzuszek się coś powiększył a jednak nie :-( Zatrzymał się na etapie 11 tygodnia. A najgorsze jest to że ciągle chudnę i nie wiem dlaczego. Jem, jem i jem a tu nic nie przybywa. :-(

reklama
podloga moze i ladna ale niepraktyczna - nigdy wiecej ciemnej - kazdy kurzyk widac + klaki szarego kota - masakrav:no:

scianas fioletowa tylko ta jedna - za telewizorem, reszta kosc sloniowa

Nie martw sie na moim jasnym gresie widać każdy włos kurz itp;d a meble ciemne, wiec tez codziennie trzeba przecierać. Nigdy wiecej takich kolorów, w domu wszystko będzie w kolorze drewna niejasnego/nieciemnego :D

Do góry