reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

anula, ślicznie widać zmiany. Fajna pamiątka będzie. Ja narazie takiego nie mam ajuż bym chciała, bo przynajmniej widać że to ciąża a nie zbędne kilosy, po nadmiarze mniam niam:-)

reklama
łooo Anula super już!! ewidentnie ciążowy!! :)

a to ja wstawię z dzisiaj 13t4d, jak już mówiłam u mnie się jakoś zatrzymał :) ale ja i tak widzę, bo brzuch akurat zawsze miałam płaściutki

DSC_0202.jpg

Izka- to tak, jak ja :-D Brzuch niby niewielki, ale jak na niego patrzę z góry to mi się wydaje, że to już III trymestr powoli :-D A znowu jak zdjęcie zrobię, to widzę, że nie taki duży.

ja w pierwszej ciązy z synkiem miałam tak naprawdę brzuszek widoczny dla obcych ok 20tc, ale był bardziej szpiczasty teraz jest jakiś tak od razu bardziej okrągły
dla porównania1.jpg

reklama
kurcze, dziewczyny, nie było mnie na forum tydzień z hakiem, a tutaj produkcja taka że hej!

super te brzuszki, naprawdę nie mogę się napatrzeć :)

zazdroszczę, że niektóre z Was robią konsekwentnie zdjęcia, będzie super pamiątka. Ja jeszcze ani jednego nie zrobiłam :/, chyba czas zacząć

Do góry