reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Śliczne brzuszki dziewczyny :-)

Agata - właśnie tak patrzyłam, że piszesz o Fibi brzuszki, a jej brzuszek dopiero niżej :-D
Mnie mimo braku tłuszczyku wydęło szybko w tej ciąży więc też chyba nie ma reguły :tak:

reklama
Agata, franekkimono, marzycielka rośniemy rośniemy:tak::tak::tak::tak::-)
fibi na tej fotce z przodu to brzusio duży się wydaje;-)

mnie teraz już wybrzuszyło tak, że wciągnąc brzucha się nie da:-D:-D:-D ale już nie pamiętam jak ten mój brzuch wygladal w pazdzierniku:eek::eek:

Agata - może wróżka bardziej, hihihihi:-D

U mnie zawsze trochę tłuszczyku było ale teraz mam wrażenie że mi go nawet ubyło:shocked2: brzuch zrobił się mimo wszsytko bardziej napięty:-)

Niom taka jest prawda:tak: zawsze miałam lekko wystający brzuszek:dry: tak więc teraz cieszę się, że wypełnił się bobasem;-)

franek, fibi, wygladacie przecudnie :D
franek, ja tez widze pileczke, ale moze to efekt bluzy
fibi ty juz z kazdej strony wygladasz ciezarowkowo hehe 18tc hohoho, jak ten czas zlecial szybko !!!

IMG405-1.jpg
16 tc

reklama
Do góry