reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Pandorka - o już ładnie widać.

Kupciusia - płaski jak deseczka. Przed ciążą musiałaś mieć brzuch wklęśnięty :-D

reklama
Kupciusia Raczej nie mam tyłozgięcia a jeśli mam to żyję w niewiedzy. Poza tym ja przy tobie jestem brzuchata:-) taki płaski brzunio jak Ty to może miałam w 5 klasie hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiarj a masz może tyłozgięcie jakieś większe? Bo to ponoć dlatego ten brzuch jeszcze nie "wypadł", ale nie wiem tego od lekarza więc do końca nie wierzę. Ja mam tyłozgięcie że hoho, aż USG ciężko było przez brzuch zrobić bo ta moja macica to by mi chyba na plecach wyrosła gdyby nie kręgosłup ;).

ja mam. Jak widać nie opóźnia to wzrostu mego brzusia :-D

18 tygodni.jpgmoje brzuszysko w 18 tygodniu...chyba już mogę prosić o miejsce w tramwaju....

nooo zaczarowana możesz już się wpychać w tramwaju na miejscówke:D super brzusio :-) ja dzisiaj miałam zamiar się wepchać w kolejkę na badaniach krwi, ale jak zobaczyłam te wszystkie babuleńki o kulach, to poczekałam grzecznie:-)

reklama
oj, dziewczyny, a ja się wcale nie cieszę... to zwiastuje że mój brzuchol będzie znowu gigantyczny... jak z poprzednimi potomkami...:szok: A wybrzuszyło mnie tak ze trzy dni temu, i wtedy zaczęłam już poważnie czuć dzidziola

Do góry