reklama
K
kasiarj
Gość
Kupciusia Raczej nie mam tyłozgięcia a jeśli mam to żyję w niewiedzy. Poza tym ja przy tobie jestem brzuchata:-) taki płaski brzunio jak Ty to może miałam w 5 klasie hahaha
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maciejkaa
Fanka BB :)
Kasiarj a masz może tyłozgięcie jakieś większe? Bo to ponoć dlatego ten brzuch jeszcze nie "wypadł", ale nie wiem tego od lekarza więc do końca nie wierzę. Ja mam tyłozgięcie że hoho, aż USG ciężko było przez brzuch zrobić bo ta moja macica to by mi chyba na plecach wyrosła gdyby nie kręgosłup .
ja mam. Jak widać nie opóźnia to wzrostu mego brzusia
marzycielka81
Pandora śliczny brzuszek, Kupciusia u Ciebie płaski brzuszek, zazdroszczę chciałabym taki
zaczarowana79
3*mama :-)
nooo zaczarowana możesz już się wpychać w tramwaju na miejscówke super brzusio :-) ja dzisiaj miałam zamiar się wepchać w kolejkę na badaniach krwi, ale jak zobaczyłam te wszystkie babuleńki o kulach, to poczekałam grzecznie:-)
marzycielka81
zaczarowana79 :-) już na pewno możesz korzystać z przywilejów, śliczny brzuszek
Izka87
ojjj zaczarowana ale super!! to mój przy Twoim to piłeczka ping-pongowa
reklama
zaczarowana79
3*mama :-)
oj, dziewczyny, a ja się wcale nie cieszę... to zwiastuje że mój brzuchol będzie znowu gigantyczny... jak z poprzednimi potomkami... A wybrzuszyło mnie tak ze trzy dni temu, i wtedy zaczęłam już poważnie czuć dzidziola