reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama

super zgrabniutki :tak:

Kilogramy nie są ważne, najważniejsze, że maluch zdrowy :-)

Chociaż wczoraj myślałam, że uduszę księgową u mnie w pracy, ja przyjeżdżam z l4 a ona do mnie, że jej synowa, mniej przytyła a też rodzi w połowie sierpnia...

o fuck, co za tekst bezczelny!

Ale świetne brzuchy! Zastanawiam się czy mój w ogóle będzie taką zgrabną piłeczką czy zostanie taki szeroki, rozlazły na boki:-(Zobacz załącznik 551785

Kasiu, słodki masz brzusio!i zazdroszczę Ci figury :tak:

Kasia - Ty to dopiero jesteś laska! Żeby w 24 tc mieć taki malutki brzuszek - super :) A może jest taki na boki właśnie przez to, że mała była ułożona w poprzek? Może jak zmieniła pozycję na normalną to i brzuszek zmieni kształt ;)

Mam nadzieję, że zmieni i przestanie wyglądać jak spasła opona:D co do 'laski' to zdjęcia robione telefonem zniekształcają i zawsze wyglądam szczuplej niż w rzeczywistości. W kategorii szczupła już się nie łapię. Buzia już stała sie kołem:D

Laaadny brzuszek :))
Powiem Wam ze nie przejmuje sie juz tym co mowia ludzie...
W Swieta ciocia mojego meza wypalila do mnie" Sporo przytylas od ostnatniego spotkania" a spotkanie bylo z miesiac wczesniej a pozniej ciagle pytala czy moze mi cos podac do jedzenia...bo mialam faze i duzo jadlam :))

Naprawdę nie wiem co kieruję ludźmi, którzy mówią takie rzeczy, że ktoś przytył, albo "komplement" służy ci to, że nabrałaś ciała i inne takie;) MASAKRA

reklama
Do góry