reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama

super zgrabniutki :tak:

Kilogramy nie są ważne, najważniejsze, że maluch zdrowy :-)

Chociaż wczoraj myślałam, że uduszę księgową u mnie w pracy, ja przyjeżdżam z l4 a ona do mnie, że jej synowa, mniej przytyła a też rodzi w połowie sierpnia...

o fuck, co za tekst bezczelny!

Ale świetne brzuchy! Zastanawiam się czy mój w ogóle będzie taką zgrabną piłeczką czy zostanie taki szeroki, rozlazły na boki:-(Zobacz załącznik 551785

Kasiu, słodki masz brzusio!i zazdroszczę Ci figury :tak:

Kasia - Ty to dopiero jesteś laska! Żeby w 24 tc mieć taki malutki brzuszek - super :) A może jest taki na boki właśnie przez to, że mała była ułożona w poprzek? Może jak zmieniła pozycję na normalną to i brzuszek zmieni kształt ;)

Mam nadzieję, że zmieni i przestanie wyglądać jak spasła opona:D co do 'laski' to zdjęcia robione telefonem zniekształcają i zawsze wyglądam szczuplej niż w rzeczywistości. W kategorii szczupła już się nie łapię. Buzia już stała sie kołem:D

Laaadny brzuszek :))
Powiem Wam ze nie przejmuje sie juz tym co mowia ludzie...
W Swieta ciocia mojego meza wypalila do mnie" Sporo przytylas od ostnatniego spotkania" a spotkanie bylo z miesiac wczesniej a pozniej ciagle pytala czy moze mi cos podac do jedzenia...bo mialam faze i duzo jadlam :))

Naprawdę nie wiem co kieruję ludźmi, którzy mówią takie rzeczy, że ktoś przytył, albo "komplement" służy ci to, że nabrałaś ciała i inne takie;) MASAKRA

reklama
Do góry