reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
sliczne te wasze dzieciaczki.. niestety ja mam tak jak blondi.. Kubus sie zasłania i chowa.. i niestety nie mozemy na niego popatrzec.. licze ze jak juz pójde w listopadzie na USG to nie bedzie siedział na dupci tylko skieruje sie główką w dół wtedy moze uda sie jakos cyknąc zdjecie..

Mój synuś sie obrócił, zwrócił się główką w dół i moglismy dostrzec jakk nasz Skarbuś ziewa :-) ale ginekolog znów Nam zdjecia nie dał, ale na następnej wizycie 10.11. to już się upomne jak będzie widać znów buzie :-)

iwi- gdzie robilas to usg???
ja sie zapisalam do starmedu na 10 lutego juz 3 raz bede robila tam badanie- ale kurcze ono kosztuje 200-250zl juz plakac mi sie chce, a moj gin mowi ze nie widzi komor mózgu i musze zrobic na lepszym sprzecie ;/ prawda taka ze on dodatkowo dostaje premie za to ze swoje pacjentki tam wysyla! no ale z 2 strony w tym starmedzie badanie robi Augustyniak Piotr- i on sie w tym specjalizuje.. sama juz nie wiem 3 raz wydatek 250zl mnie przeraza..

W przychodni Dąbrowa dostałam skierowanie na badanie serduszka, więc za darmo i powiem że się nie spodziewałam że dostanę takie zdjęcia, a tak się denerwowałam przed badaniem, a tu na szczęście wszystko w porządku i jeszcze takie zdjęcia. Przyjechała prze szczęśliwa.:-) lekarz był bardzo miły w sumie nie musiał robić

pewnie na Sojowej? kurcze nalezalam tam do dr Grzybowskiej, super gabinecik przestronny i ona przesympatyczna i godna polecenia, no coz ze wzgledu na choroby nie mogla mnie prowadzic;/ no to nic pojade do tego starmedu i bede beczec po;) tylko filmik zrekompensuje mi ten wydatek i opis lekarza ze wszystko ok, choc czuje ze ok!

reklama
No dokładnie na Sojowej ja tam też miałam robione badania prenatalne, a filmik 4d też robiłam prywatnie 23 tygodniu i te zdjęcia obecne 29 są fajniejsze, bo tam był jeszcze taki szczuplutki, a tu już widać go wyraźniej. Na pewno filmik zrekompensuje wszystko zobaczysz synka a on z tego co pisałaś już duży chłopak więc buźka będzie śliczna. No i na pewno jest wszystko dobrze.

Do góry