reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

też wkleję moją fasolinkę :) na usg byłam w piątek. wg tego usg termin porodu wypadałby na 30 grudnia, a fasolinka mam 64mm :-)

reklama
No to ja się chwale:-p:-p bo już widać to jest czym :cool2:

wogole jak dla mnie na ten tydzień to jest ooooogromny:szok::szok::-D taki to zawsze w piatym miesiącu miałam, a teraz same zmiany haha

Ostatnia edycja:
Witajcie, ostatnio zrobiłam sobie fotkę, oczywiście mam dwie luźne bluzki i chodzę w nich non stop, bo mój brzusio teraz wygląda na wiekszy, jakbym zgrubła hehe więc trochę to ukrywam póki nie będzie okrąglutki brzuszek, wszyscy znajomi mówią mi, że mało widać przez to, że w luźnych bluzkach chodzę, ale... ja widzę 6kg gdzieś weszło (ważyłam 56kg a teraz 62kg) w luźnej bluzce też widać brzusio...

Uploaded with ImageShack.us

No kolejne śliczne brzuszki :)
U mnie nie widać nic bo mam fałdki ale już w pasie spodnie robią się ciasne. Nie mogę się doczekać jak fałdki sie wyrównają i będzie piękny okrąglutki :) Najwygodniej mi w rybaczkach Adidasa bo mają wywijany pas bardzo wygodny.

Obraz 008.jpg Aaaa i moj brzunio 10tc 6 dni.. hmmm.. no niby nie duzy ale w porownaniu do mojego sexy brzuszka przed zajsciem w ciąże jest naprawde zauwazalny!! :szok:

no 170cm wzrostu i ...hm ;d teraz sama nie wiem... przed ciążą bylo 47,5kg; w 8 tyg ciazy bylo 49,7kg a teraz nie mam pojecia ^^ jednak mam nadzieje, że przytylo mi sie jeszcze ;)

reklama
Dziewczyny, piękne macie brzusie :tak::-D I te mniejsze i te większe ;-)
Szalom
ty jednak pobijasz wszystkie :-D:-D:-D 170 cm wzrostu i waga 47,5 kg :szok: To ja jestem 10 cm krótsza i mam teraz w ciąży 55,5 kg (a mialam przed ciążą 58 kg) :tak::-D;-) Przy tobie jestem grubaskiem :-D:-D:-D:-D:-D
Ja jeszcze nie mam fotki brzuszkowej z tej ciąży. Ale muszę zacząć to uwieczniać :tak:

Do góry