reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

uwaga wieloryb:-D zdjęcie0469.jpgZdjęcie0467.jpgZdjęcie0468.jpg

reklama
lenka hehe, ale już fajny, taki porodowy:-D
a własnie widzę, że masz kreskę. W każdej ciązy miałaś? BO ja miałam z Gosią dosyć wyraźą, a teraz nie ma? Nie wiem czy się jeszcze pojawi/

porodowy ło matko a gdzie tu jeszcze do porodu:szok:, a kreskę miałam przy każdej ciąży, nawet zaryzykowałabym że takie same były

super brzucho :-) muszę też wrzucić Wam swój. O, właśnie - ja też przy pierwszej ciąży miałam ciemną kreskę, teraz nie mam, nie wiem, od czego to zależy?? :confused:

to zależy od jakiegoś hormonu, nie pamietam nazwy. nie jest ona znacząca. wychodzi przy duzym steżeniu tegoż hormonu w organizmie. nic poważnego o ile dobrze pamiętam, nazywa się chyba " negra" czy jakoś tak

reklama
kruczka ale fajna piłeczka
od razu zauważyłam, że mam podobne figi ciążowe z italian fashion, typu pod brzuch... i już ledwo mi zasłaniają co trzeba:-D ale wygodne przynajmniej:tak:

Do góry