reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

myszka, ale brzuuuunio ;-):-) ja też jestem tego samego zdania, że wyglądć nie jest najważniejszy, ale lubię się dobrze czuć w swoim ciele, nie ważne czy ważę 90 kg czy 60 kg ważne bym akurat patrząc w lustro podobała się sobie :tak:

Dokładnie!! zgadam się w 100% z Tobą :tak:

a poza tym cudowne brzuszki dziewczyny!!!! Każdy wyjątkowy :tak::-)

reklama
pszczółka , myszka Śliczne macie brzuszki! ;-)

Tasia Ja też jeszcze nie mam , może minimalnie zaczyna rosnąć ale mam nadzieję, że niedługo i my będziemy się mogły pochwalić. ;-)

Dotkass - 80 nie mam ale 77,5 to juz prawie jak 80 :) z tym że ja jeszcze wysoka, więc w tych zimowych ciuchach które mnie niebawem czekają będę jak słonica morska wyglądała, która na ląd wypełzła - nawet podejrzewam, że chód pod koniec będę miała podobny:-D

Dotkass - 80 nie mam ale 77,5 to juz prawie jak 80 :) z tym że ja jeszcze wysoka, więc w tych zimowych ciuchach które mnie niebawem czekają będę jak słonica morska wyglądała, która na ląd wypełzła - nawet podejrzewam, że chód pod koniec będę miała podobny:-D
:-D:-D to sobie wyobraź jaka ja kulka będę jak ja mam 160 cm wzrostu tylko, fakt, że jak patrzę to tych kg u mnie tak bardzo nie widać, tłumaczę sobie, że w kościach i mięśniach się chowają ;-):-D

ja mialam pierwszy raz opryszczkę, ale wtedy nawet nie wiedzialam o ciąży...
O jakiś zagrożeniach nie słyszałam :/

A tu brzusio... :p

17092012840.jpg

17092012844.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry