reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Asinka - mina nr 2 mnie powaliła:-D:-D:-D
Zołzowego rockmana Edisia widuję na fb - ma facecik zadatki:-D:tak:
Ironia - bo dostał je na roczek, były ciut za duże, minął rok, wiele prań itp., a one idealne - znaczy się chyba rosną z właścicielem:tak:
i co Aestima - nie schodzi ten fiolet wcale???

reklama
NIe wiem właśnie .... chyba trochę schodzi. był przeziębiony więc unikaliśmy nadmiernego mycia głowy- od dziś myjemy codziennie:)

Asinka, ospa.
Zobaczcie- chyba schodzi! zdjęcie dzisiejsze i to z frabami sprzed tygodnia ( wrzucałam je już). Jest różnica, prawda???:)

P1200788.jpgP1200789.jpgZobacz załącznik 551574P1200991a.jpg

Załączniki

• P1200991a.jpg
    P1200991a.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 43
  • P1200788.jpg
    P1200788.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 44
  • P1200789.jpg
    P1200789.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 48
Ironia - ta firma rajstopowa robi takie właśnie rzeczy rosnące :-pI dość mało zniszczalne.
Aestima - a widzę, że farbka (? ) pod kolor włosów w ręku na jednej fotce... Młoda już 3 x była u fryzjera, ma teraz b....nowoczesną grzywkę.

reklama
Do góry