reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Również zwróciłam uwagę na kolorystykę Twoich fotek, trasiu:tak:Szymkowa mina że ja cię pierdzielę! Foty obojga absolutnie przecudne. Miałam chyba taki sam rożek/becik dla moich dzieciaków, poznaję beżową krateczkę. No i jaki naturalny" kotowy grzejnik":-DJak rozumiem - to Wasza "świnia", tak?;-)swoją drogą, bardzo urodziwa bestyja:tak:

asinka - jacy oni są do siebie tu podobni, szok! Aż nie do wiary, że takie małe bobo jak Ninka ma już tak konkretną urodę. Uchachany
Tymek bombowy:-D

Dorisowa Julia wystrzeliła chyba ostatnio, co? Taka doroślejsza się wydaje na tych zdjęciach. Młoda Dama!

Zapomniałam jeszcze napisać (wcześniej oglądałam, ale nie miałam jak skomentować), że strasznie mi się Maja w kraciastej kiecce podoba! I jaka do taty podobna!
wiosenny Miesio bardzo optymistycznie nastraja:tak:

forever, andariel dzięki. Tapeta ma juz swoje lata, ale my odwlekamy remont aż będę przemeblowywać pokój dla dwójki. Wtedy chciałabym urządzić wszystko od początku. Teraz nie wybrałabym takiej tapety, zbyt wzorzysta jak dla mnie i bardzo ogranicza w kwestii dodatków.

Asinka wow, rzeczywiście niesamowicie podobni!

Zapowiedź zdjęć z sesji:
20130323_113903.jpg 20130323_121953.jpg

Załączniki

• 20130323_113903.jpg
    20130323_113903.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 67
  • 20130323_121953.jpg
    20130323_121953.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry