reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Dzastina ale masz przystojniaka w domu :-) i wielki, ale faktycznie dużo już je. Mój to jest przeciętny, bo waży 7,4 kg.
Doris Julcia rewelacyjnie się obróciła i słodka jest strasznie :-)
Angel Bianka słodziutka i gratulację jeszcze raz dla Niej.

reklama
A to parę filmików od Nas:
[video]https://picasaweb.google.com/ashag85/Tymus?authkey=Gv1sRgCJXMtLX66cfxjgE#56729719592722 20178[/video] pluski Tymka w wannie :-D Przepraszamy za goliznę :zawstydzona/y:
[video]https://picasaweb.google.com/ashag85/Tymus?authkey=Gv1sRgCJXMtLX66cfxjgE#56729719585638 18226[/video] śmieszki Tymka

Po kąpieli zawsze dokładnie wycieram uszka. Mnie tak rodzice bardzo długo straszyli, że nie mogę moczyć uszu, bo mi się woda do głowy naleje :tak::-D stwierdziłam, że Tymek przynajmniej nie będzie bał się wody. Mój brat boi się do teraz a ma 24 lata :szok:

Asia Tymek jest słodki! Jak oglądałam Twoje filmik to mój Synuś przestał "gadać" do swoich stóp i słuchał śmiechów Twojego. :-)

Nasz Antoś też się do wanienki nie mieści... ale jakoś boje się włożyć go tak do dużej wanny- głównie boje się o tą wodę w uszach. Co myślicie? Któraś z Was stosuje takie praktyki jak Asia?

Ja o wodę się nie boję, tylko że moja wiercipięta się zakrztusi. O wodzie w uszach, to słyszałam tylko tyle, że to mit, że przy kąpieli nie może wlewać się do uszu, bo może spowodować zapalenie ucha. Może tylko potem poprzechylać dziecko na boki żeby wyleciała.

Kurcze jakie fajowe maluchy!!

dzastina nie bądz taka skromna!!Z Twojego Oliwiera kawał chłopa!!Świetny i taki dorosły z wyglądu.I chyba bardzo podobny do Czarka prawda?

angel Bianeczka też już duża dziewczyna i jak pięknie zajada paluchy :tak:

madziolka słodziak!!Sama bym jej buzie wycałowała z tej marchewy!!Te dzidziolki tak słodko tymi języczkami walczą podczas jedzenia.To nic ,że połowa jedzenia na śliniaku:tak:

asinka Tymek jest świetny!!Ta jego fryzura jest THE BEST.Co do kąpieli w wannie to faktycznie dobrze ,że go tak przyzwyczaiłaś przynajmniej nie będzie się bał wody.Ja jak byłam mała miałam fobie na punkcie wody.Jak tylko wlało mi się coś do ucha to siałam panikę na cały dom.Tragedia!!

Mi mama cały czas powtarza żebym Biance wody do uszu nie nalała.Ja do tej pory panikuje jak mi sie woda naleje do uszu,może trzeba pediatrę o to zapytać bo chciałabym móc ja tak położyć swobodnie w wannie.

reklama
ja mimo tego że nie kąpie Tymka w dużej wannie tylko w małej takiej z siedzeniem jakby pod plecki to i tak jak płucze głowę to uszka zamaczam i pytałam pediatrę o to i powiedziała że można tylko trzeba wytrzeć po kąpieli dobrze a dziecku nic nie będzie, a to dzieci lubią w końcu 9 mcy w wodach siedziały

Do góry