reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

smiem zauwazyc ze nasze maluszki juz takie pulpeciki sie zaczynaja robic:)
:tak: Dokładnie tak! :-) Adaś mnie rozbroił - Pulpeciątko :-D
A z Norbercika niezły przystojniak wyrośnie ;-)

Mój synuś jest rzeczywiście długi - urodził się 62cm i rośnie, rośnie ;-) Zakładam mu ubranka na 68cm, a to dopiero miesięczny bobas :-p

reklama
zdjęcie0769.jpg

to co tygryski lubią najbardziej- sen i jazda samochodem! :-)

tak przynajmniej ma antoś ;-)

zdjęcie0780.jpg Zdjęcie0781.jpg

Dzieciaczki są słodziutkie i rzeczywiście misiaki już się robią:) chociaż moja to jeszcze chudzinka:-D
Zołza jestem zauroczona Edgarkiem, przystojniacha jak się patrzy:tak:
andariel Adaś to już taki duży chłopczyk prawie trzy miesiące starszy od mojej Asi, słodki:-)

A to moje brzdące :-D
11vo8w8.jpg

Prześliczne te Nasze Dzieciaczki :-)
A to Mój Tymulek:
Zdjęcie-0124.jpg Skończyłem miesiąc :-)
Zdjęcie-0121.jpgZdjęcie-0125.jpgZdjęcie-0119.jpgPo kąpielowa sesja ;-)
Zdjęcie-0128.jpg U mamy najlepiej (Nasz Mały erotoman ;-))
Zdjęcie-0118.jpg Taki byłem spragniony, że musiałem sam trzymać butelkę, żeby nikt mi nie zabrał :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry