reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
agatkaT
Fanka BB :)
o ja cię... ale superowe fotki! Mój Antoś dopiero zaczyna się uśmiechać- tzn stara się... Coś tam już mu wychodzi!
Ogólnie nie mogę się doczekać widoku jego uśmiechniętej buźki! :-)
śliczne te Wasze Dzieciaczki!!!!!!!!!!!!
Ogólnie nie mogę się doczekać widoku jego uśmiechniętej buźki! :-)
śliczne te Wasze Dzieciaczki!!!!!!!!!!!!
Śliczności, a te pierwsze uśmieszki rozbrajające
Ada od wczoraj zaczęła się świadomie uśmiechać jak przy niej głupkuję Taki mały prezencik z okazji 1 miesiąca Zresztą widzę, że coraz bardziej kumata się robi, co mnie bardzo cieszy Wcześniej były uśmiechy do cyca i przy zasypianiu
Ada od wczoraj zaczęła się świadomie uśmiechać jak przy niej głupkuję Taki mały prezencik z okazji 1 miesiąca Zresztą widzę, że coraz bardziej kumata się robi, co mnie bardzo cieszy Wcześniej były uśmiechy do cyca i przy zasypianiu
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Piękne dzieciątka!!!!!! To mój ulubiony watek!!!!!
mysia23
mama dwójeczki
Aaga fota jak karmisz dzieciaczki no bosko..jak ty to ogarniasz, rany....dla mnie to jakiś wyczyn normalnie
Madzioolka fajne foteczki Majci, moja Julka też tak lubi lulać na brzuchu, niestety tylko moim, w ogóle to mnie tylko toleruje jeżeli chodzi o zasypianie
Ironia ale Benio fajny facio
Mamusia czerwcowa jaki usmieszek fajny strzelił Tymcio...Julka się nie uśmiecha, nawet tak przez sen to bardzo rzadko
Madzioolka fajne foteczki Majci, moja Julka też tak lubi lulać na brzuchu, niestety tylko moim, w ogóle to mnie tylko toleruje jeżeli chodzi o zasypianie
Ironia ale Benio fajny facio
Mamusia czerwcowa jaki usmieszek fajny strzelił Tymcio...Julka się nie uśmiecha, nawet tak przez sen to bardzo rzadko
reklama
Nadzieja:)
Fanka BB :)
Dziewczyny no napatrzec sie nie moge, Super!!!
Podziel się: