reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - tak mi się właśnie wydawało, że warkocz na tej fotce. Młoda by miała szał gdybyśmy nie ganiały do fryzjera co 1,5 - 2 mc a i tak dużo i gęste.
katamisz
Fanka BB :)
Felka Emi śliczna Jak zawsze z resztą więc żadna nowość ;-)Mega kreatywne zabawy z mamą w pieczenie booskie zdjęcia!!
Moon a Maja zmienia się strasznie jak dla mnie.Dawno jej nie widziałam więc może stąd takie odczucie.Na tej fotce wygląda tak poważnie!!Śliczna dziewczynka:*
Przypomnimy się niezafejsbookowanym
Moon a Maja zmienia się strasznie jak dla mnie.Dawno jej nie widziałam więc może stąd takie odczucie.Na tej fotce wygląda tak poważnie!!Śliczna dziewczynka:*
Przypomnimy się niezafejsbookowanym
Załączniki
katamisz nie wiem czyja to wina ale jak klikam na fotkę to mam szlaczki a nie Grackę...
moon zauważayłaś, że Emi ma więcej włosów z każdym podcięciem gęstnieją, a jak długie włoski ma Majeczka?; Emi waży niecałe 13kg i mierzy 94cm
moon zauważayłaś, że Emi ma więcej włosów z każdym podcięciem gęstnieją, a jak długie włoski ma Majeczka?; Emi waży niecałe 13kg i mierzy 94cm
Nasz pierwszy przedszkolny Bal Karnawałowy
i piosenka na jutrzejszy Dzień Babci:
Babciu, Babciu co Ci dam..? - YouTube
i piosenka na jutrzejszy Dzień Babci:
Babciu, Babciu co Ci dam..? - YouTube
Załączniki
katamisz
Fanka BB :)
Załączniki
forever_young
Niemłoda mama Młodej
_Olga_ - super strój ale Antosiowi by bardziej pasowało przebranie aniołka
Katamisz - zdjęcie wygląda jak akwarelka
Katamisz - zdjęcie wygląda jak akwarelka
reklama
andariel
mama super dwójki :]
Olga - ten strój (lindex) też kiedyś w lumpku upolowałam - ale na wagę, więc grosze mnie kosztowal podobny wierszyk ma mówić Ninka na przedstawieniu przedszkolnym z okazji dnia babci i dziadka. Tylko dłuższy ciut. Na pewno Antkowa Babcia (Babcie?) będzie zachwycona
Kat - AciankaPrzeuroczo! Podobieństwo - niezaprzeczalne. Podobnie jak Felkaa, wcale się Aciance nie dziwię
Kat - AciankaPrzeuroczo! Podobieństwo - niezaprzeczalne. Podobnie jak Felkaa, wcale się Aciance nie dziwię
Podziel się: