reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Mrsmoon - tak mi się właśnie wydawało, że warkocz na tej fotce. Młoda by miała szał gdybyśmy nie ganiały do fryzjera co 1,5 - 2 mc a i tak dużo i gęste.

Felka Emi śliczna :) Jak zawsze z resztą więc żadna nowość ;-)Mega kreatywne zabawy z mamą w pieczenie booskie zdjęcia!!

Moon a Maja zmienia się strasznie jak dla mnie.Dawno jej nie widziałam więc może stąd takie odczucie.Na tej fotce wygląda tak poważnie!!Śliczna dziewczynka:*

Przypomnimy się niezafejsbookowanym ;)

IMG_20131129_174457.jpg

Załączniki

• IMG_20131129_174457.jpg
    IMG_20131129_174457.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 88
katamisz nie wiem czyja to wina ale jak klikam na fotkę to mam szlaczki a nie Grackę...
moon zauważayłaś, że Emi ma więcej włosów:tak: z każdym podcięciem gęstnieją, a jak długie włoski ma Majeczka?; Emi waży niecałe 13kg i mierzy 94cm

olga super strój karnawałowy.Ja też muszę już coś szukać dla mojego Igora bo w lutym ma bal w szkole.

A ja znalazłam moje zdjęcie jak miałam ok 3 latka :) Gracjana mówi jak je widzi : "Oooo to ja Acianka(Gracjanka) " ;) Nie da sobie przetłumaczyć ,że to wcale nie ona tylko mała mama.
003.jpg

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 76
katamisz - ja ten strój w lumpku zakupiłam, bodajże za 20 zł :tak:i był naprawdę duuuży wybór
Felkaa - ok. 95cm?
Forever - mówisz i masz :-D

Aniołek Jasełkowy (5).jpg

Załączniki

• Aniołek Jasełkowy (5).jpg
    Aniołek Jasełkowy (5).jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Olga - ten strój (lindex) też kiedyś w lumpku upolowałam - ale na wagę, więc grosze mnie kosztowal:) podobny wierszyk ma mówić Ninka na przedstawieniu przedszkolnym z okazji dnia babci i dziadka. Tylko dłuższy ciut. Na pewno Antkowa Babcia (Babcie?) będzie zachwycona:tak:
Kat - Acianka:-DPrzeuroczo! Podobieństwo - niezaprzeczalne. Podobnie jak Felkaa, wcale się Aciance nie dziwię:tak:

Do góry