reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
To ja jak byłam mała, więc same ocenicie czy dzieci do mnie podobne :-p
20140109_103512.jpg20140109_103537.jpg na drugim zdjęciu ta w środku to ja :-D
A tu moja dwójeczka z wczoraj:
20140108_092118.jpg

Dorzucę jeszcze Ninki pierwsze kroczki:
[video=youtube_share;XRbszc3Fz3U]http://youtu.be/XRbszc3Fz3U[/video]

Załączniki

• 20140109_103512.jpg
    20140109_103512.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 93
  • 20140109_103537.jpg
    20140109_103537.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 102
  • 20140108_092118.jpg
    20140108_092118.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Asinka wow, ale super!!! U nas jeszcze daleko do samodzielnego chodzenia, zresztą chyba nie spieszy mi się. Mam wrażenie, że na razie panuje względny spokój, którego nie chciałabym zbyt szybko zaburzać:)
A Ninka rzeczywiście podobna do ciebie!

Asinka gratulacje, ale Ninka pedzi z rozwojem! Pana Tadeusza niedlugo Ci wyrecytuje;-)
Felkaa Emi piekna i duuzo wlosow ma! Maja zdecydowanie mniej choc i tak jest duzy progres rok do roku. A coto za stroj na ostatnim zdjeciu? :-D padlam:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 104
Moon jak będzie recytować, to jeszcze spoko, gorzej jak wypije :-D:-D ale Maja duża się zrobiła... Szok! Dawno Jej nie widziałam i to pewnie dlatego, ale faktycznie buzia okrąglutka :-) śliczna :-)
Felka a Twoja gwiazda cudna jak zawsze zresztą! Najlepsze zdjęcie przy choince, mina pierwsza klasa :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry