reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

trasiu (andariel) ale łóżko możesz odwrócić i wtedy drabinki masz przy ścianie i po problemie (u nas tak właśnie wcześniej stało, obawiałam się, że będzie chciała wchodzić na górę a że teraz zabudowany bok łózka służy jako tablica, to łóżko odwróciliśmy). Emi oczywiście próbuje co jakiś czas wchodzić ale moje tłumaczenie jak na razie przynosi skutki (jak dorośniesz będziesz spała na górze; teraz masz dwa latka a jak będziesz miała trzy to będziesz spała na górze, na dole zrobimy domek dla lalek/misiów), jak to nie wystarczy - zdemontujemy szczebelki (to trzeba prawie całe łóżko rozkręcić, więc na razie, jak nie ma potrzeba, stoi jak widać;-))
Aestima cieszę się, że Ci się podoba:-) i jakie g wyszło z sesji??? co Ty piszesz!!! chyba sama w to nie wierzysz!? rozumiem, że nastrój nieciekawy i nie z tego tytułu Ci słodzę:sorry2:
absolutnie genialne ujęcie i pomysł - dwie fotki z 2 i 2latka!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: i kolejne trzy pod nimi!!! świetnie uchwyciłaś miesiowe spojrzenie w dal (fotka z 'kolorowym' imieniem), och jaki Miesio przystojny:tak::-) wydoroślał Ci Synek:-)
andariel nieskromnie - dumna:-p

reklama
Naprawdę jak Emi będzie miała 3 latka będzie spała na górze? To ja chyba panikara jestem okropna... Zupełnie wykreśliłam piętrowe łóżko z opcji umeblowania pokoju, bo nie wyobrażam sobie by Ninka czy Leo mieli spać na górze. Nawet prawie 4-letnia Ninka - no way. Na zawał bym zeszła przy byle stuknięciu dochodzącego z ich pokoju.
Grunt, że Emi słucha co jej mama klaruje:tak:
pa jak kwestia dodatków - coś o plakatach wspominałaś?

Aestima - fotki jak zwykle klimatyczne i z pomysłem.:happy2:
Andariel - Młoda docelowo też będzie spała na górze, ale wcześniej będzie opcja pośrednia - tradycyjne łóżko na bazie dotychczasowego materaca tj. 120x60 cm bo żadne inne się nie zmieści.
Martadelka - dołączam się do Wielbicielem pierwszego zdjęcia Emi :-p

andariel tak myślałam, że 3 latka to już będzie mogła hmmm... to może nie będę operować trzecimi urodzinami, bo to będzie płacz ogromny jak się okaże, że jeszcze za mała. Co do dodatków to M powiesił wczoraj AŻ:-p jedną półkę na zdjęcia/obrazy:-D położyłam wstępnie na niej jakieś obrazki, zdjęcia - misz masz ale lepiej tak niż goła półka; jak Emi wstała to jej pokazałam - skończyło się mokrymi (moimi oczywiście) oczami, bo jak już pooglądałyśmy co tam ma na półce, poszłam do łazienki i nagle słyszę: 'popatrz Aniu jakie mama oblazki powiesiła dla Miki':szok: zaglądam do jej pokoju a ta stoi naprzeciwko półki z lalką podniesioną do góry, jakby faktycznie chciała jej pokazać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: co do plakatu to już wydrukowany, ramka kupiona, tylko muszę dokupić jeszcze 2 mniejsze półki (tym razem będą na książeczki), bo tylko jedną kupiłam (ludziska wykupili) a że to na jednej ścianie będzie wisieć więc półki niezbędne, żeby wszystko skomponować:tak: ależ jestem podekscytowana tym pokojem...:sorry2:

martadelka Emi super, ale ona ma śliczną buźke :-)
ps. Mati juz nie ma czupryny :-p

co do łóżka pietrowego to ja chyba podobnie do andariel strachliwa i panikara, ale to tez zalezy od dziecka - Mati szaleje w nocy i spi chyba w mozliwych kombinacjach i dlatego jeszcze w łóżeczku ze szczebelkami :sorry2: nie wiem jak długo...

Specjalnie dla Martadelki;) i dla niefejsbukowych - najświeższy Szymon;)

Załączniki

• P1040176.jpg
    P1040176.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 58
  • P1040173.jpg
    P1040173.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 62
no dorośleje chłopaczyna;) a odnośnie kabli - mamy taką szufladę z różnymi kablami, złączkami, ładowarkami, zawsze był tam porządek, a teraz wszystkie kable stanowią jedną nierozerwalną całość:) Szymek lubi spacerować z tym kłebkiem po salonie:))

reklama
Do góry