reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Dzisiaj w Kids-Klubie

koniki są super
DSC_0043.jpgDSC_0026.jpg

chłopcy też :)
DSC_0147.jpgDSC_0100.jpgDSC_0094.jpg

na ściance Maja musiała dotknąć każdego uchwytu
DSC_0117.jpg

potem budowała wieże z innymi dziećmi
DSC_0080.jpg

no i parę minek - ostatnia to reakcja na wyjęcie aparatu: uśmiech do zdjęcia :-)
DSC_0126.jpgDSC_0055.jpgDSC_0010.jpg

reklama
Maja Mrsmoon śliczna i strasznie poważna.....bardzo ładne zdjęcia...Moon..uzywacie dodatkowej lampy błyskowej do robienia zdjęć w pomieszczeniu

Madzioolka...Twoja Majeczka również śłiczniutka i ma piękne włosy! a w klubie jak widać bardzo jej się podobało

Ubranie- zabieg celowy:-p W czwartek jak szłam na zajęcia wstąpiłam do takiego luksusowego lumpka, bo na wystawie wisiała ta tuniczka za 25 zł a Miesio ma koszulę w taką kratę ( a nawet dwie) i Michał też, więc skusiłam się:sorry::-D

Rysować kocha:tak: Ale te zeszyty z biedry mnie rozczarowały...

Doris a gdzie Twoja Julia? Dawaj zdjecia z ferii!!! Nie uzywamy dodatkowej lampy, mamy jasny obiektyw 50mm on wystarcza. Ale jak juz jest dosc ciemno, to apatat nie daje rady i na wysokim iso robimy, przez co zdjecia sa troche ziarniste
Aestima no pieknie sie dobraliscie koszulowo:-) az trudno uwierzyc, ze Miesio taki blondasek naturalny patrzac na Twoje ciemne wlosy. Aparat-nic szczegolnego- canon 550D, A. mowil, ze juz za ok.1000 na all mozna kupic. Nosimy sie ze zmiana na lepszy, ale poki co kasy nam nie zbywa...
Madzioolka ale Maja juz duuuza!ile wazy? i piekne ma wloski, moja Maja ma moze 1/5 tego;-)

reklama
Mrsmoon - witaj w klubie Córeczek podobnych do Taty, Maja Madzioolki jak dla mnie też w nim jest - loki anielskie :-p, Młoda gdyby miała włosy całkiem we mnie - a tylko gęstość i grubość - to wyglądałaby podobnie.
Aestima - to jest właśnie to odzieżowe szczególarstwo.... :happy2: Miesio cały Tata tylko kolor włosów po kim.... ?

Do góry