mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
MamoM, niezły przytyk.
hmmm przytyk? czy ja wiem
poprostu to moja opinia ze mi by sie nie chciało i musiałabym sie bardzo nudzic zeby sie wziaść za takie dobieranie...
też mi zależy na takich rzeczach - przyjęłam pewne podejścia systemowe do tematu
A forever, prężnie działąjąca babka, nie sądzę aby znudzona życiem była a jakbyś zobaczyła na żywo garderobę Krysi, o mało nie padłam jak zawartość walizki zobaczyłam, tak wszystko było dobrane
no i suuuuper
jezeli ktoś lubi takie dobieranie i wyszukiwanie to jego sprawa a mi nic do tego
ja poprostu uwazam ze Mati nie bedzie szczesliwszy gdy np. niebieski samolocik z bluzeczki bedzie pasował do pasków na spodenkach i wszystko bedzie sie komponowało z pościelą
on nie zwraca na to teraz uwagi w co jest ubierany, a dla mnie wazne jest zeby było mu wygodnie i swobodnie, a nie zebym mogła patrzec na jego strój danego dnia z uznaniem "ale pieknie to skomponowałam - choc musiałam poswiecic na to czas wyszukujac ubranek- a ten czas mogłam poswiecic na cos zupełnie innego"
jakos nie jest to dla mnie najwazniejsze, np. w zycu nie kupiłabym jakiegos ubranka pasujacego do reszty, które kosztowałoby 4 razy wiecej niz ubranko nie pasujace
moje zdanie i mam do niego prawo
i tyle w temacie....