reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

agabre ja podobnie jak martadelka pierwszy raz widze Hanie, ale ładna dziewczynka :tak:
na ostatnim zdjeciu jest podobna do córki (jak była mała) mojego szwagra

reklama
Ostatnio mało czasu mam, mąż pracuje od rana do nocy, ja z Hanią ciągle sama w domu a ona już w dzień nie śpi odkąd skończyła rok :no: wieczorami szykowanie małej do spania, kanapki do pracy dla męża, zmywanie, prysznic i robi się 23 :szok: a o 3 mała budzi się na mleko... ale jest nadzieja, rano po śniadaniu włączam jej ulubioną bajkę i zyskuję pół godziny dla siebie :tak:

hej agabre, milo widziec sliczna Hanie znowu:) ciesze sie , że u was takie zmiany. trzymam kciuki aby wszytsko sie udało. a macie tam jakąś ciekawa prace już załatwiona?

Forever Krysia jak taka maleńka wróżka wyglądała. Cudna i brawo za strój!!
Agabre kopę lat :-) Hania śliczna, a na tym ostatnim zdjęciu z koralami, to patrząc na tel.myślałam, że ona ma takie długie warkocze :-)
Aestima Miesio jak zwykle rewelka. Tylko cały czas się zastanawiam do kogo On podobny (??):-)

Czy mi się wydaje czy Tymek się jakiś "doroślejszy" zrobił?
20130207_204528.jpg 20130207_204407.jpg

asinka dokładnie!:tak: czy Tymek na pierwszym zdjęciu puka się w główkę?;-)

mój słodziak:
DSC_0842.jpg
wieś tańczy i śpiewa:-p
DSC_0850.jpg
DSC_0864.jpg

asinka nie wydaje ci sie - Tymek powazniejszy sie zrobił :tak:

martadelka nie moge sie napatrzec na twoja Emilke - jest tak śliczną i słodka dziewczynką ze szooook :-)

reklama
Tymula - zawsze wyglada na starszego :) :-D

a Emi - boshe dwie krople wody z mamusią :D :tak: ma przepiękne oczyska i brewki ..takie troche nostalgiczne :-D

Do góry