reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
mamusia Twój Tymek to cudeńko, aż chce się mieć drugie dziecko (!)
na tych pierwszych fotkach w białej czapeczce - aniołek ale fotki na huśtawce mówią, co innego, w oczach ma chochliki (superasko wygląda w tej kraciastej czapce);-) a Ty to wiesz, że świetnie wyglądasz, więc co Ci będę słodzić;-)
na tych pierwszych fotkach w białej czapeczce - aniołek ale fotki na huśtawce mówią, co innego, w oczach ma chochliki (superasko wygląda w tej kraciastej czapce);-) a Ty to wiesz, że świetnie wyglądasz, więc co Ci będę słodzić;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Doris ale Juleczka jest sliczna i jaka duża! ale te nasze dzieciaczki rosną nie ?
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Madzioolka....stanowczo za szybko rosną!!! Dopiero co się urodziły a już roczek...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ale czaaaad !!!! Maja jeszcze sama nie staje, czasem puści sie na sekundę ale od razu albo łapie się z powrotem albo klapie na pupę
I widzę że tez masz znienawidzoną przeze mnie i chyba trasię zabawkę - szczeniaczek uczniaczek
I widzę że tez masz znienawidzoną przeze mnie i chyba trasię zabawkę - szczeniaczek uczniaczek
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Madzioolka dziękujemy :-) A czemu znienawidzona?? Tymek tak uwielbia tego pieska-całuje go , przytula, itd. Zresztą On go wypatrzył u mojej koleżanki dosyć niedawno i myślałam, że go nie puści. Także kupiliśmy my go i wcale nie żałuję :-)
Podziel się: