reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
W h&m żółte w białe kropeczki, do tego 2-pak bluzeczek jedna w paski pastelowe druga żółta gładka, do tego kupiłam jej jeszcze chusteczkę na głowę i 2-pak skarpetek. To był w drodze z pracy a jak dojechałam to zapakowała Maję do wózka i poszłyśmy znów na zakupy, w daichmanie kupiłam Jej sandałki a w pepco 2 pary spodenek i 2 bluczeczki (były po 4,99 i 5,99, no szkoda nie wziąć :)). Aktualnie Maja jest już ubrana na lato (nie, nie przeszkodzi mi kupić kolejnej bluzeczki oczywiście :))

Nie odbiegając od tematu głównego - kilka ujęć z wczorajszego pobytu nad jeziorkiem, Majki pierwszego ever :)
kubeczki z Ikei rządzą - aktualnie najlepsza zabawka :) dzięki Mrsmoon raz jeszcze :)
DSC_0336.jpgDSC_0387.jpg

machamy do cioć z BB :)
DSC_0344.jpg

A tak T wygląda jako nurek - na dworze 30 stopni w cieniu a oni ubierają się w ocieplacze i kombinezony... :szok::-D
DSC_0353-001.jpgDSC_0361.jpg

edit:
chciałam zauważyć że Maja na każdym zdjęciu ma inną bluzeczkę - to tak w ramach usprawiedliwienia ogromnej ilości bluzeczek :-)

Ostatnia edycja:
Madzioolka twoja Majka przesłodka :-) a w filharmonii taka mała dama :-)
co do bluzeczek czy spodenek to moja mama wiedzie prym w kupowaniu, znalazła jakiś nowy ciuszek co w piątki mają wszystko po 1 zł a kurteczki po 5 zł i już mamy 4 spodenki i 5 par gaci :-) na lato - bardzo fajne swoją drogą :-)

Asinka, Tymula wygląda na niezłego rozrabiakę ;-)

to samo pomyślałam!:-D

zołzik ale się uśmiałam (1 i 5 fotka:-D) 'luz - bluz' buahahaha
Madzioolka wszsytkie fotki śliczne, jak i sama Majeczka, oj sznurek kawalerów bedzie sie za nią ciągnął;-) bluzeczek nigdy nie za mało, ja trochę podgoniłam garderobę letnią, ale tylko trochę hihi

Madzioolka Maja cudna, no i cieszę się, że kubeczki jej się podobają:tak: Przymierzałam mojej Mai spodenki w h&m, ale niestety nawet 74 jej z tyłka spadały...kupiłam dwupak w mothercare 9-12 m-cy, ale Wasze spodenki w kratkę bardzo mi się podobają!

reklama
Dziewczyny- padłam!
Po kąpieli Michał miał nakarmić i uśpić małego. Dał mu mleko, minęły 3 minuty i... zasnęli:)

P1140355.jpgP1140352.jpgP1140353.JPG

No kurna! Mi nigdy Mieszkul tak nie ułatwia sprawy!!!

A Mieszko nie przymknął oczu jal czasami się zdarza podczas jedzenia, tylko formalnie zasnął w tej pozycji i do teraz śpi! ( przeniesiony do łóżeczka rzecz jasna, nie, nie zostawiliśmy go w tej pozycji:-D:-D:-D)

Do góry