reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima e tam, dzieci teraz wolniej rosna
Madzioolka widdzialam zdjecia na fb, rewelacja!
Madzioolka widdzialam zdjecia na fb, rewelacja!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
W h&m żółte w białe kropeczki, do tego 2-pak bluzeczek jedna w paski pastelowe druga żółta gładka, do tego kupiłam jej jeszcze chusteczkę na głowę i 2-pak skarpetek. To był w drodze z pracy a jak dojechałam to zapakowała Maję do wózka i poszłyśmy znów na zakupy, w daichmanie kupiłam Jej sandałki a w pepco 2 pary spodenek i 2 bluczeczki (były po 4,99 i 5,99, no szkoda nie wziąć ). Aktualnie Maja jest już ubrana na lato (nie, nie przeszkodzi mi kupić kolejnej bluzeczki oczywiście )
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima Maja slini się w takim tempie że ogromna ilość bluzeczek jest jak najbardziej uzasadniona :-)nie nadążymy z przebieraniem
Aestima
Fanka BB :)
Madzioolka, a w pepco są fajne do chłopców?? a sandałki w deichamnie jakiej cenie?
ja myślę o tych
Sandały chłopięce, rozmiar 21 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
niedrogie
ja myślę o tych
Sandały chłopięce, rozmiar 21 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
niedrogie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Nie odbiegając od tematu głównego - kilka ujęć z wczorajszego pobytu nad jeziorkiem, Majki pierwszego ever
kubeczki z Ikei rządzą - aktualnie najlepsza zabawka dzięki Mrsmoon raz jeszcze
machamy do cioć z BB
A tak T wygląda jako nurek - na dworze 30 stopni w cieniu a oni ubierają się w ocieplacze i kombinezony...
edit:
chciałam zauważyć że Maja na każdym zdjęciu ma inną bluzeczkę - to tak w ramach usprawiedliwienia ogromnej ilości bluzeczek :-)
kubeczki z Ikei rządzą - aktualnie najlepsza zabawka dzięki Mrsmoon raz jeszcze
machamy do cioć z BB
A tak T wygląda jako nurek - na dworze 30 stopni w cieniu a oni ubierają się w ocieplacze i kombinezony...
edit:
chciałam zauważyć że Maja na każdym zdjęciu ma inną bluzeczkę - to tak w ramach usprawiedliwienia ogromnej ilości bluzeczek :-)
Ostatnia edycja:
Madzioolka twoja Majka przesłodka :-) a w filharmonii taka mała dama :-)
co do bluzeczek czy spodenek to moja mama wiedzie prym w kupowaniu, znalazła jakiś nowy ciuszek co w piątki mają wszystko po 1 zł a kurteczki po 5 zł i już mamy 4 spodenki i 5 par gaci :-) na lato - bardzo fajne swoją drogą :-)
co do bluzeczek czy spodenek to moja mama wiedzie prym w kupowaniu, znalazła jakiś nowy ciuszek co w piątki mają wszystko po 1 zł a kurteczki po 5 zł i już mamy 4 spodenki i 5 par gaci :-) na lato - bardzo fajne swoją drogą :-)
Asinka, Tymula wygląda na niezłego rozrabiakę ;-)
to samo pomyślałam!
zołzik ale się uśmiałam (1 i 5 fotka) 'luz - bluz' buahahaha
Madzioolka wszsytkie fotki śliczne, jak i sama Majeczka, oj sznurek kawalerów bedzie sie za nią ciągnął;-) bluzeczek nigdy nie za mało, ja trochę podgoniłam garderobę letnią, ale tylko trochę hihi
Madzioolka Maja cudna, no i cieszę się, że kubeczki jej się podobają Przymierzałam mojej Mai spodenki w h&m, ale niestety nawet 74 jej z tyłka spadały...kupiłam dwupak w mothercare 9-12 m-cy, ale Wasze spodenki w kratkę bardzo mi się podobają!
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny- padłam!
Po kąpieli Michał miał nakarmić i uśpić małego. Dał mu mleko, minęły 3 minuty i... zasnęli
No kurna! Mi nigdy Mieszkul tak nie ułatwia sprawy!!!
A Mieszko nie przymknął oczu jal czasami się zdarza podczas jedzenia, tylko formalnie zasnął w tej pozycji i do teraz śpi! ( przeniesiony do łóżeczka rzecz jasna, nie, nie zostawiliśmy go w tej pozycji)
Po kąpieli Michał miał nakarmić i uśpić małego. Dał mu mleko, minęły 3 minuty i... zasnęli
No kurna! Mi nigdy Mieszkul tak nie ułatwia sprawy!!!
A Mieszko nie przymknął oczu jal czasami się zdarza podczas jedzenia, tylko formalnie zasnął w tej pozycji i do teraz śpi! ( przeniesiony do łóżeczka rzecz jasna, nie, nie zostawiliśmy go w tej pozycji)
Podziel się: