reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

mamusia a Ty Tymka chcesz sprzedać gdzieś w tym pudle?:-D Tymcio z misiem jest uroczy:tak:
larvunia Misia uroczo się prezentuje pod choinką
Aestima ale elegancik z Miesia! I widzę, że włosków coraz więcej:-)
Silva pięknie razem wyglądacie, rodzinka jak z reklamy;-)
agatkaT Antek to już taki poważny facio jest;-)
Madzioolka widzę, że kolejna rodzinka z reklamy:-)A Maja taaaka kochana, rzeczywiście do taty podobna:tak:
kati ale elegant z tą muchą;-) A jak pierogi wcina:-D

reklama
Cudne są te Nasze Dzieciaczki :-):-)
A to Tymuś, tak dla przypomnienia:
IMG_0105a.jpgIMG_0111a.jpgDSC05701.jpg
DSC05712.jpg Najlepiej śpi się na Mamie :-D
DSC05720.jpg Mój Śmieszek :*

Ale słodkości tutaj:)))
Wszystkie dzieci cudne!

Edi ma świetny uśmiech. I super rajtki:))
Dżastina, w końcu jakieś fotki Małego! Duży z niego chlłopczyk już!!
Mati ekstra wyglądał w muszce, my mieliśmy przygotowaną i muchę i krawat, ale ostatecznie zapomnieliśmy młodemu włożyć...
Mamusia, aż pozazdrościłam fotki Tymiego z misiem i też mojemu strzeliłam:)Zobacz załącznik 420870
Zobacz załącznik 420871
A tu Miesio wigilijny z babcią:)

Wrzucam jeszcze dzisiejszą fotkę z kotkiem- Miesio pierwszy raz dotykał:)
Zobacz załącznik 420869

Ostatnia edycja:
Ale słodkości tutaj:)))
Wszystkie dzieci cudne!

Edi ma świetny uśmiech. I super rajtki:))
Dżastina, w końcu jakieś fotki Małego! Duży z niego chlłopczyk już!!
Mati ekstra wyglądał w muszce, my mieliśmy przygotowaną i muchę i krawat, ale ostatecznie zapomnieliśmy młodemu włożyć...
Mamusia, aż pozazdrościłam fotki Tymiego z misiem i też mojemu strzeliłam:)Zobacz załącznik 420870
Zobacz załącznik 420871
A tu Miesio wigilijny z babcią:)

Wrzucam jeszcze dzisiejszą fotkę z kotkiem- Miesio pierwszy raz dotykał:)
Zobacz załącznik 420869

Aestima ja nie widzę zdjęć, nie wyświetlają mi się ;(

reklama
Do góry