- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
doris ja połówkowe będę robić normalne. Moja pani dr nie ma 3d,4d sprzętu u siebie, za to bardzo dobry aparat 2d. Zastanawiałam się nad opcją 3d,4d ale chyba jednak nie potrzebna mi ona. No chyba, że zmienię zdanie to pójdę dodatkowo gdzieś
Ja stwierdziłam to samo, że 3D/4D sobie daruję. Połówkowe będę mieć normalne. Jednak szkoda mi na to kasy, bo mój gin ma 2D w naprawdę porządnej jakości
P.S To może i ja dodam zdjęcie mojej fasolki
Robione w 14 tygodniu, ale nowe będę miała dopiero 1 czerwca.
Dzidziuś się tak ruszał cały czas, że ciężko było uchwycić wyraźne zdjęcie
P.S To może i ja dodam zdjęcie mojej fasolki
Robione w 14 tygodniu, ale nowe będę miała dopiero 1 czerwca.
Dzidziuś się tak ruszał cały czas, że ciężko było uchwycić wyraźne zdjęcie
Ostatnia edycja:
Baśka_28
Fanka BB :)
dorisday2512
Śliczne dzieciaczki Sivle i Baśka ... wielkie gratki :-)
Zgadzam sie z Wami ,ze takie badanie prenatalne w trybie 3D/4D to niemały wydatek. U mnie kosztuje to 170zł, ale normalna wizyta kosztuje 100zł , więc czy az taka różnica?!
Zgadzam sie z Wami ,ze takie badanie prenatalne w trybie 3D/4D to niemały wydatek. U mnie kosztuje to 170zł, ale normalna wizyta kosztuje 100zł , więc czy az taka różnica?!
U mnie jest różnica, bo za normalne USG, które mam na wizycie w gina płacę 100złŚliczne dzieciaczki Sivle i Baśka ... wielkie gratki :-)
A z kolei gdybym chciała 3D/4D to jest tylko jeden aparat w moim mieście i płaci się koło 250 zł... albo i więcej. Nie interesowałam się dokładnie.
Witajcie. Ja mam szczescie bo u mojej gin to pacjentki ktore sa u nich dluzej niz 2 lata maja 3/4D za darmo wiec i ja bo jestem u niej juz od 9 lat. Tak wiec napewno se zrobie.
A oto dzisiejsza fotka mojej Jasminki! Troszke slabo widacbo im sie drukarka zepsula i strasznie ciemne fotki drukuje ale rozjasnilam troche wiec widac jak mala ssie paluszka!
20 tydz i 5 dni .
A oto dzisiejsza fotka mojej Jasminki! Troszke slabo widacbo im sie drukarka zepsula i strasznie ciemne fotki drukuje ale rozjasnilam troche wiec widac jak mala ssie paluszka!
20 tydz i 5 dni .
Załączniki
nice-girl
Muminka - rzeczywiście malutka ssie ostro paluszka Mój Maciuś tylko się rączką zasłaniał przed podglądaczami
Te nasze maluszki coraz ładniejsze
A tu mój przystojniak pod koniec 20 tygodnia. Zdjęcie troche rozmyte bo to printscreen z filmiku
No i pisiorek Jak myślicie - chyba nie ma wątpliwości, że to chłopiec?
Te nasze maluszki coraz ładniejsze
A tu mój przystojniak pod koniec 20 tygodnia. Zdjęcie troche rozmyte bo to printscreen z filmiku
No i pisiorek Jak myślicie - chyba nie ma wątpliwości, że to chłopiec?
Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: