reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dorisday2512 Gratulacje ! Kolejny przystojniak pojawi się na świecie.
Jej, takie zdjęcia są naprawdę rozczulające, cudny jest.

reklama
doris ja połówkowe będę robić normalne. Moja pani dr nie ma 3d,4d sprzętu u siebie, za to bardzo dobry aparat 2d. Zastanawiałam się nad opcją 3d,4d ale chyba jednak nie potrzebna mi ona. No chyba, że zmienię zdanie to pójdę dodatkowo gdzieś :)

Ja stwierdziłam to samo, że 3D/4D sobie daruję. Połówkowe będę mieć normalne. Jednak szkoda mi na to kasy, bo mój gin ma 2D w naprawdę porządnej jakości ;)

P.S To może i ja dodam zdjęcie mojej fasolki ;)
Robione w 14 tygodniu, ale nowe będę miała dopiero 1 czerwca.

042710224541a.jpg

Dzidziuś się tak ruszał cały czas, że ciężko było uchwycić wyraźne zdjęcie ;)

Ostatnia edycja:
Ja strasznie chciałam mieć 3/4d ale daruję sobie bo jednak to duży wydatek. No i u nas tylko jeden lekarz podobno ma (paranoja) i musiałabym do Gdańska jechać bo ten u nas podobno straszny burak.

Śliczne dzieciaczki Sivle i Baśka ... wielkie gratki :-)
Zgadzam sie z Wami ,ze takie badanie prenatalne w trybie 3D/4D to niemały wydatek. U mnie kosztuje to 170zł, ale normalna wizyta kosztuje 100zł , więc czy az taka różnica?!

Śliczne dzieciaczki Sivle i Baśka ... wielkie gratki :-)
Zgadzam sie z Wami ,ze takie badanie prenatalne w trybie 3D/4D to niemały wydatek. U mnie kosztuje to 170zł, ale normalna wizyta kosztuje 100zł , więc czy az taka różnica?!
U mnie jest różnica, bo za normalne USG, które mam na wizycie w gina płacę 100zł
A z kolei gdybym chciała 3D/4D to jest tylko jeden aparat w moim mieście i płaci się koło 250 zł... albo i więcej. Nie interesowałam się dokładnie.

Witajcie. Ja mam szczescie bo u mojej gin to pacjentki ktore sa u nich dluzej niz 2 lata maja 3/4D za darmo wiec i ja bo jestem u niej juz od 9 lat. Tak wiec napewno se zrobie.
A oto dzisiejsza fotka mojej Jasminki! Troszke slabo widacbo im sie drukarka zepsula i strasznie ciemne fotki drukuje ale rozjasnilam troche wiec widac jak mala ssie paluszka!

20 tydz i 5 dni .

Załączniki

• baby 21 tyd..JPG
    baby 21 tyd..JPG
    45,1 KB · Wyświetleń: 59
Muminka - rzeczywiście malutka ssie ostro paluszka:D Mój Maciuś tylko się rączką zasłaniał przed podglądaczami ;)
Te nasze maluszki coraz ładniejsze :D
A tu mój przystojniak pod koniec 20 tygodnia. Zdjęcie troche rozmyte bo to printscreen z filmiku
maciuś 20 tyg.jpg

No i pisiorek :D Jak myślicie - chyba nie ma wątpliwości, że to chłopiec?

pisiorek.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Świetne te zdjęcia Waszych maluszków. Już się nie mogę doczekać mojego 3D.
Nice_girl mam identyczne zdjęcie z siusiakiem. Mój smyk też tak się rozkraczył. Widocznie już mu przeszkadzały jajeczka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry