reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Pytanie do Moriam:
A można wiedzieć gdzie robiłaś USG? Zdjęcia piękne,też takie chcę:-) i też jestem z Wrocławia.Proszę o odpowiedź:-)
USG robil mi moj lekarz prowadzący- dr Fuchs, a robi je w Medexie na sw. Mikolaja. Przyjmuje tam na zmiane z innym lekarzem, zreszt rownie dobrym specjalista

Ato moja dziewczynka. Jagby sie przyjrzec to wszystko wiadomo. Latwo niebylo znalesc odpowiednia bo skakala jak na imprezce!!!

Załączniki

• ggg.jpg
    ggg.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 86
Muminka to teraz będziesz już miała komplecik ;-) super ! Obserwuję Twoje zdjęcia od samego początku i powiem Ci że rewelacyjny sprzęt tam macie i niesamowite wyczucie chwili ma twój lekarz.
A jak synuś ? Nie marudzi, że dziewczyna zamiast "kumpla" będzie ?

Witam mamusie ja również postanowiłam się pochwalić naszym maleństwem. Co prawda nie znamy jeszcze płci naszej kinder niespodzianki ale nie ma to na tą chwilę większego znaczenia, ważne żeby było zdrowe:-)
Zobacz załącznik 238808
pencil.png

reklama
Też tak coś czuje ale jeszcze musimy poczekać:) Poza tym byłoby łatwiej trochę bo w domu mam z 3 wielgachne kartony ubranek po mojej siostrzenicy która ma niecałe 1,5 roku a u teściów mojej siostry jeszcze chyba z 2 stoją:) tym bardziej że wiele rzeczy ja kupowałam więc skoro podobały mi się wtedy to i teraz na pewno też:) A i sezonem nawet spasowane bo mała urodziła się w styczniu więc większość powinna się przydać:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry