Natalia9898
Fanka BB :)
Wiesz po roku jak nie można zajść w ciążę to się na ogół robi szereg badań , zresztą to kiea nic wspólnego z tym że może ja blokować psychika i mimo wszystko pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty rozumiesz długie starania? Ile się starasz o dziecko?
Niestety psychika też dużo tutaj ma znaczenie wiadomo starania cały czas są i potem testy ciągle trzeba odpuścić wrzucić na luz a wtedy może się uda ja tak miałam zabardzo chciałam dziecko odpuściłam i szybko zaszłami tutaj nie chodziło żeby nie uprawiać seksu tylko dla dziecka tylko żeby w głowie tego nie planować i nie nastawiać się na samo dziecko i 3 dni przed okresem chodzić i sorawdzac na testach czy jest się w ciąży , ale widzę że pewnych rzeczy nie rozumiesZ .
Każdy mi to mówi że mam za duże parcie na to i że za dużo o tym myślę. Naprawdę staram się mniej o tym myśleć ale z tym jest czasami ciężkoHej jestem takim przykładem 1jajowod niedrożny i udalo się 3 razy z czego 1 poronienie odstęp pomiędzy dziećmi 10 lat Głowa do góry, więcej luzu mniej parcia a się uda zobaczysz!