reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zbyt niska beta

Kajakoo

Zaciekawiona BB
Jestem totalnie załamana , przedwczoraj robiłam betę i wynik był 2502,96 a dzisiejszy wynik to 3899,00 i wiem ze to za mało 😭😭 Jest to 7 tydzień , lekarza mam w środę . Ale może są tu kobiety które miały podobnie a jednak wszystko skończyło się dobrze ?

reklama
Jestem totalnie załamana , przedwczoraj robiłam betę i wynik był 2502,96 a dzisiejszy wynik to 3899,00 i wiem ze to za mało 😭😭 Jest to 7 tydzień , lekarza mam w środę . Ale może są tu kobiety które miały podobnie a jednak wszystko skończyło się dobrze ?
Dodam ze badania były robione w dwóch różnych laboratoriach jeśli to ma jakiś wpływ już sama nie wiem

Hej. A kto Ci kazał robic teraz betę? Powyzej 1000 beta zwalnia. No i już wtedy ciążę monitoruje się na usg. Myslę, ze w środę zobaczysz już serduszko.

Beta nie zwalnia przy 1000 tylko przy 6000. Nie wprowadzajcie w błąd. Skoro ginekolog kazał Ci zrobić badanie to czy coś ją zaniepokoiło? 7 tc to beta trochę mała. Przyrost zresztą niestety tez.

reklama
Do góry