Jestem totalnie załamana , przedwczoraj robiłam betę i wynik był 2502,96 a dzisiejszy wynik to 3899,00 i wiem ze to za mało Jest to 7 tydzień , lekarza mam w środę . Ale może są tu kobiety które miały podobnie a jednak wszystko skończyło się dobrze ?
reklama
Dodam ze badania były robione w dwóch różnych laboratoriach jeśli to ma jakiś wpływ już sama nie wiemJestem totalnie załamana , przedwczoraj robiłam betę i wynik był 2502,96 a dzisiejszy wynik to 3899,00 i wiem ze to za mało Jest to 7 tydzień , lekarza mam w środę . Ale może są tu kobiety które miały podobnie a jednak wszystko skończyło się dobrze ?
MartaMarkry
Fanka BB :)
po osiągnięciu poziomu 1000 mIU/ml ważniejsze jest monitorowaniu ciąży w badaniu ultrasonograficznym. Po osiągnięciu tej wartości, przyrost może być wolniejszy.
maszak
Hej. A kto Ci kazał robic teraz betę? Powyzej 1000 beta zwalnia. No i już wtedy ciążę monitoruje się na usg. Myslę, ze w środę zobaczysz już serduszko.Jestem totalnie załamana , przedwczoraj robiłam betę i wynik był 2502,96 a dzisiejszy wynik to 3899,00 i wiem ze to za mało Jest to 7 tydzień , lekarza mam w środę . Ale może są tu kobiety które miały podobnie a jednak wszystko skończyło się dobrze ?
Moja ginekolog kazała mi zrobićHej. A kto Ci kazał robic teraz betę? Powyzej 1000 beta zwalnia. No i już wtedy ciążę monitoruje się na usg. Myslę, ze w środę zobaczysz już serduszko.
jasani
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?Trochę mnie uspokoiłyście , mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
reklama
5 wrześniaA kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?